Afere -priče o tuđim/ lične (dabogda) ispovijesti
Re: Afere -priče o tuđim/ lične (dabogda) ispovijesti
Ne znam jel bakterija npr. ovo ispričao nekome na poslu. Bolje ovdje izbaciti iz sebe, ispričati nego u stvarnom životu. A i nama je zanimljivo pratiti špansku sapunicu
Per aspera ad astra 
Meni ovo uopste nije zanimljivo, dobro si rekla ko spanska sapunica 
Snimala se onako je dodirivalaSkitnica wrote: ↑Thu May 08, 2025 5:28 pmDirati vaginu, ne znaci masturbirati…blackadder wrote: ↑Thu May 08, 2025 5:15 pmSvidja mi se kako si smatrala da je pristojnije reći ovo nego da je masturbiralaPeace wrote: ↑Thu May 08, 2025 3:17 pmPar je mlad, imaju troje djece.
Pojavio se video snimak, ona je dirala vaginu i izgovarala ime covjeka koji je do unazad 2-3 god bio njihov komsija, i druzili su se parovi.
Ali ona je izgubila tell godinu prije nego se snimak rasirio.
A rasirio se, dotle da su ga proslijedili i njenom muzu, i svekru, i babi i bratu, njegovim sestrama i njihovim muzevima. Cak se i kod tinejdzera sirio. Bukvalno su svi u familiji njenoj i njegovoj pogledali video snimak.
Slucaj je zavrsio kod policije
Vadila se da je snimak montiran.
Muz joj vjeruje. Bar sad za sad.
Meni je nje u ovoj prici zao. Mlada je, mogla je da pogrijesi.
I sav slucaj mi govori koliko smo brutalni, bas, bas brutalni.
Kako ne bismo sakrili neciju sramotu, ljudi su uzivali prenoseci je.![]()
![]()
Mozda online bila sa ginekologom ?blackadder wrote: ↑Fri May 09, 2025 9:13 pmSnimala se onako je dodirivalaSkitnica wrote: ↑Thu May 08, 2025 5:28 pmDirati vaginu, ne znaci masturbirati…blackadder wrote: ↑Thu May 08, 2025 5:15 pm
Svidja mi se kako si smatrala da je pristojnije reći ovo nego da je masturbirala![]()
![]()
![]()
![]()
Imam jednu prijateljicu-kolegicu, počele se družiti prije 3 mjeseca otprilike. I sve normala, došla mi na rođendan i pita jednu djevojku koja je isto bila na rođendanu kako zna nekog lika. I sad ta djevojka odgovara, a ova moja se nešto smijulji. Onda je mi pitamo što se smije, ona ono bez imalo predomišljanja, nelagode, kaže da ima s tim likom nešto on and off već 5-6 godina, sva ponosna. ZAUZETA JE VEĆ SKORO 3 GODINE.
I ja je pitam što je s momkom ako ima potrebu da ga vara, kao ne vara ga, nego su oni par puta prekinuli i onda nastave opet, ali za to vrijeme prekida ona bude s tim likom. I ja je pitam jel joj momak uopšte zna za postojanje tog lika, kao nema pojma. I ja joj kažem da je svejedno varanje i da nije okej.
Onda je ona bila u fazonu da svakako ne zna šta će bit sa njom i momkom bla bla bla, da bi nakon 10 minuta pričala kako će se uselit s njim kad završi faks. Meni je njega samo u tome svemu žao, a mi se nismo ni vidjele nakon rođendana osim na fakultetu. Ja mislim da ako to možeš raditi svom partneru onda možeš manipulisat i lagat bilo koga, plus meni bar pokazuje posebnu narcisoidnost
I ja je pitam što je s momkom ako ima potrebu da ga vara, kao ne vara ga, nego su oni par puta prekinuli i onda nastave opet, ali za to vrijeme prekida ona bude s tim likom. I ja je pitam jel joj momak uopšte zna za postojanje tog lika, kao nema pojma. I ja joj kažem da je svejedno varanje i da nije okej.
Onda je ona bila u fazonu da svakako ne zna šta će bit sa njom i momkom bla bla bla, da bi nakon 10 minuta pričala kako će se uselit s njim kad završi faks. Meni je njega samo u tome svemu žao, a mi se nismo ni vidjele nakon rođendana osim na fakultetu. Ja mislim da ako to možeš raditi svom partneru onda možeš manipulisat i lagat bilo koga, plus meni bar pokazuje posebnu narcisoidnost
Per aspera ad astra 
Pa vjerovatno je i taj njen momak takav, obicno se nadju slicni, krpa zakrpu 
Ne vjerujem po ovom što sam čula od nje. On je dobrica, a njoj imam osjećaj kao sigurica da je tu. Ma užas
Per aspera ad astra 
Moguće. Ona je u Sarajevu, a on je u malom gradu odakle dolaze
Per aspera ad astra 
ma ja generalno nikada ne vjerujem pricama dok se sam dobro ne uvjerim za nekoga. Sta se sve kod mene u firmi prica za ljude, to nema veze s stvarnoscu
Vise ima veze sa osobom koja to prepricava nego sa stvarnoscu 
Al pitanje je iz kojeg smjera puse vjetar 
Iz kojeg smjera pušeš @Vjetar ???
Per aspera ad astra 
U pravilu, Da!
Ovakve teme su uvijek neugodne za prepričavati. I ja se držim onoga,, gledaj svoja posla i ne vjeruj svemu što se priča,,
I sve je ok.ne zanima te, šta ko radi, dok nečija avantura ne ugrožava direktno tebe.
Najopasnije su ove avanturice/preljubi na poslu i još ako su oboje ili bar jedno u braku.... Odražava se direktno na posao, na atmosferu u poduzeću. I to uvijek na negativan način!
Ja jednom svratio sa vozanja u baštu kafića da predahnem. I za sto odmah do mene sjednu djevojka i neki momak, 20-pet, šest god. I melju njih dvoje, a doslovno su na 2m od mene.
I onda djevojka počne njemu (prijatelji su očito) pričati kako joj je s momkom. Uzela mu prije par sedmica tel dok se tuširao i našla prepisku sa nekom koju i ona zna. I prepiska je kao ne direktno da potvrdjuje da nešto rade ali moguće i ide ka tome.
Drug se ibreti, užas, šta si, šta ćeš? A ona mrtva hladna - njemu neću ništa reći. Ali sad ću mu vratiti stostruko. Imam s kim, njegov prijatelj i kao sačuvala je tu prepisku, za kad sazna da mu pod nos.
Meni žao njega
Žao mi i druga, očito se razočarao što nije njegov prijatelj. Žao mi i nje
I žao mi svega i svakoga 
I onda djevojka počne njemu (prijatelji su očito) pričati kako joj je s momkom. Uzela mu prije par sedmica tel dok se tuširao i našla prepisku sa nekom koju i ona zna. I prepiska je kao ne direktno da potvrdjuje da nešto rade ali moguće i ide ka tome.
Drug se ibreti, užas, šta si, šta ćeš? A ona mrtva hladna - njemu neću ništa reći. Ali sad ću mu vratiti stostruko. Imam s kim, njegov prijatelj i kao sačuvala je tu prepisku, za kad sazna da mu pod nos.
Meni žao njega
Katastrofa. Ne razumijem zašto bi se ljudi odlučili na nešto tako, da li je kratkoročno manje bolno od prekidaVjetar wrote: ↑Sat May 10, 2025 5:47 pmJa jednom svratio sa vozanja u baštu kafića da predahnem. I za sto odmah do mene sjednu djevojka i neki momak, 20-pet, šest god. I melju njih dvoje, a doslovno su na 2m od mene.
Meni žao njegaŽao mi i druga, očito se razočarao što nije njegov prijatelj. Žao mi i nje
I žao mi svega i svakoga
![]()
Per aspera ad astra 
Pa zvučalo je kao - On meni to da radi? Meni? E sad će da vidi šta ja njemu mogu da uradim
Nagažen ego izgleda više nego emocije
Nagažen ego izgleda više nego emocije
Na poslovima toliko toga imadezire wrote: ↑Sat May 10, 2025 5:34 pmU pravilu, Da!
Ovakve teme su uvijek neugodne za prepričavati. I ja se držim onoga,, gledaj svoja posla i ne vjeruj svemu što se priča,,
I sve je ok.ne zanima te, šta ko radi, dok nečija avantura ne ugrožava direktno tebe.
Najopasnije su ove avanturice/preljubi na poslu i još ako su oboje ili bar jedno u braku.... Odražava se direktno na posao, na atmosferu u poduzeću. I to uvijek na negativan način!
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Nastavak za ovu jaranicu. Danas sam sjela s njom malo i ispitala je fino o čemu se tu radi. Malo je reći da sam se šokirala. Ne znam da sam ikad slušala o toksičnijem odnosu i toksičnijoj osobi (njoj)
Uglavnom nije to da je ona bila s nekim drugim u toku tih nekih pauza sa momkom, već ga je bukvalno otvoreno varala sa različitim ljudima u dvije godine veze. To (prema njenim riječima) ide tako da ona njega uhvati u nekoj laži ili se posvađaju, šta god i navodno iz inata bude s nekim. I ovom sve ispriča, a on nema problem s tim jer i on (kako ona kaže) laže i "zna" da je kriv "jer joj ne ostavlja izbora nego da je prevari" ha ja
Nije ga uhvatila u prevari, ali previše puta u laži (prema njenim riječima). Uzimam sve s rezervom naravno. I ja nju pitam sad što ostaje u vezi u kojoj vara. Kaže da nikoga ne voli kao njega
(plus joj se ne da opet upoznavat s nekim, prema ovima drugima ništa nije osjećala, ne vidi se ni s kim drugim bla bla bla i ostale budalaštine)
Kaže najradije bi da nije nikad jer "jednom varalica, uvijek varalica" iako ga je zadnji put prevarila PRIJE PAR MJESECI. Ovo je bila moja faca sve vrijeme:
Još mi je najgore ja nju otvoreno osuđujem i govorim da kako god niko ne zaslužuje da bude prevaren i slagan (on ili ona svejedno) i da moraju prestat zavlačit jedno drugo i prekinut. Njen odgovor:"Trebam ovo u životu završit, trebam ono završit. Previše se stvari dešava, nemam vremena"
Uglavnom nije to da je ona bila s nekim drugim u toku tih nekih pauza sa momkom, već ga je bukvalno otvoreno varala sa različitim ljudima u dvije godine veze. To (prema njenim riječima) ide tako da ona njega uhvati u nekoj laži ili se posvađaju, šta god i navodno iz inata bude s nekim. I ovom sve ispriča, a on nema problem s tim jer i on (kako ona kaže) laže i "zna" da je kriv "jer joj ne ostavlja izbora nego da je prevari" ha ja
Kaže najradije bi da nije nikad jer "jednom varalica, uvijek varalica" iako ga je zadnji put prevarila PRIJE PAR MJESECI. Ovo je bila moja faca sve vrijeme:
Još mi je najgore ja nju otvoreno osuđujem i govorim da kako god niko ne zaslužuje da bude prevaren i slagan (on ili ona svejedno) i da moraju prestat zavlačit jedno drugo i prekinut. Njen odgovor:"Trebam ovo u životu završit, trebam ono završit. Previše se stvari dešava, nemam vremena"
Per aspera ad astra 
Realno, iskomuniciran odnos
Svjesno oboje i oboje sklono spavanju naokolo. I mirni u vezi jedno drugoga
I jesu jedno za drugo
Svjesno oboje i oboje sklono spavanju naokolo. I mirni u vezi jedno drugoga
I jesu jedno za drugo
Pa nije iskomunicirano da žele biti u otvorenoj vezi, a jesu po svemu ovom
Mada s druge strane da upozna nekog ko ne bi lagao/potencijalno varao ili on upozna neku koja ne vara pitanje je koliko bi to funkcionisalo i da li bi ti zapravo vjerni i fini ljudi prošli neprevareni
Per aspera ad astra 
Može se i prešutno iskomunicirati 
Al ona kaže u tom svemu da bi voljela da je bar malo ljubomoran
Jao kad skontam nebuloze koje sam čula
Per aspera ad astra 
Ma taj očito isti kao i ona. Oboma svejedno jer na sve strane se dali. A oboje imaju partnera kojima to ne smeta, sa naglaskom i na imaju partnera i na ne smeta 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 3135 Views
-
Last post by Peace
-
- 64 Replies