Samo da kažem
Re: Samo da kažem
I sinoc sam prvovela druzeci se s ljudima, znaci 5 -6 sati u jednom danu. Danas me glava boli.
A mozda je i zbog oblacnog vremena i kise.
Lijepu nedjelju svima zelim
A mozda je i zbog oblacnog vremena i kise.
Lijepu nedjelju svima zelim
Sad sam prespava sat i po vremena puta u autu. Svaka me kost boli, a čeka me opet bus večeras 
Per aspera ad astra 
. gdje si. shta se deshava. opis .utisci itd
.............................................................................................
Pa od četvrtka naveče do danas sam spavala ukupno nekih max. 15 sati. Jutros sam zaspala u 6, a ustala u 9, tako da sam veoma umorna. I to malo sna je bilo kritično, pa me boli sve. Stranci ne vjeruju u ubitačnost promahe koliko god objašnjavala, pa na 6 stepeni otvaraju prozore gdje stignu, zato me napuhalo i grlo me boli. Ali dobro, bila sam spremna na ovo iskreno i prije nego sam krenula
Sve u svemu, lijep vikend, bila sam na 1050 metara nadmorske visine. Nije puno, ali je mjesto smješteno među Alpama, tako da je ledara i vjetrovito. Za koji sat idem nazad kući u toplije krajeve (recite mi da je toplo)
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Sun May 18, 2025 6:36 pmPa od četvrtka naveče do danas sam spavala ukupno nekih max. 15 sati. Jutros sam zaspala u 6, a ustala u 9, tako da sam veoma umorna. I to malo sna je bilo kritično, pa me boli sve. Stranci ne vjeruju u ubitačnost promahe koliko god objašnjavala, pa na 6 stepeni otvaraju prozore gdje stignu, zato me napuhalo i grlo me boli. Ali dobro, bila sam spremna na ovo iskreno i prije nego sam krenula![]()
Sve u svemu, lijep vikend, bila sam na 1050 metara nadmorske visine. Nije puno, ali je mjesto smješteno među Alpama, tako da je ledara i vjetrovito. Za koji sat idem nazad kući u toplije krajeve (recite mi da je toplo)![]()
. mozda i neku sliku da postash . sa tih lijepih Alpi..
. bichesh dobra. nakon svega.
kod mene je pakao. ali u Sarajevu vidim da je sunchano. 18 stepeni. .lijepo
.............................................................................................
I u autu i u zgradi su otvarali i izborila sam se tek kad su se ostali umorili, pa ni ne primijete da sam zatvorila prozorBella wrote: ↑Sun May 18, 2025 6:58 pmbiljka wrote: ↑Sun May 18, 2025 6:36 pmPa od četvrtka naveče do danas sam spavala ukupno nekih max. 15 sati. Jutros sam zaspala u 6, a ustala u 9, tako da sam veoma umorna. I to malo sna je bilo kritično, pa me boli sve. Stranci ne vjeruju u ubitačnost promahe koliko god objašnjavala, pa na 6 stepeni otvaraju prozore gdje stignu, zato me napuhalo i grlo me boli. Ali dobro, bila sam spremna na ovo iskreno i prije nego sam krenula![]()
Sve u svemu, lijep vikend, bila sam na 1050 metara nadmorske visine. Nije puno, ali je mjesto smješteno među Alpama, tako da je ledara i vjetrovito. Za koji sat idem nazad kući u toplije krajeve (recite mi da je toplo)![]()
dakle . nisi se uspjela izboriti, da zatvore prozor. vjerujem to se deshavalo u prevoznom sredstvu .. dakle u povratku se zamotaj.. tako. da svi oslobode mjesta do tebe..
![]()
. mozda i neku sliku da postash . sa tih lijepih Alpi..![]()
. bichesh dobra. nakon svega.promjena che ti goditi ..
kod mene je pakao. ali u Sarajevu vidim da je sunchano. 18 stepeni. .lijepo![]()
Što je najgore išlo mi se, ali nema šanse da bih mogla u patikama i bez ozbiljne jakne. Samo mi je još to falilo, a baš mi je krivo što je sve vrijeme ovakvo nebo bilo

osim danas kad smo se krenuli vraćat nazad

Per aspera ad astra 
Dobro vece svima. Cvece damama

U Bosni. Prespavala sam sve živo
Preventivno nisam ponijela kofer na put
Preventivno nisam ponijela kofer na put
Per aspera ad astra 
Ma i bilo je nesto ruzno vrijeme 
Mogla sam jutros jos spavati.
Lijep pocetak nove sedmice svima zelim
Lijep pocetak nove sedmice svima zelim
Pljusak pa sunce pa pljusak, pa sunce, pa pljusak… i ja trebam uletjeti u tom sunce dijelu da pobjegnem kući suh. 
. ova sedmica je .. 
Kod mene je vlaznost u zraku jaka ovih dana.
Ali kozi stima.
Lijep dan svima i noc
Ali kozi stima.
Lijep dan svima i noc
Prvi put vozim dizel-a. Uh koja snaga, sve imam osjecaj kamion vozim.
gdje su . neki
.. mozda na odmoru. ili su u nekim novim zivotnim iskushenjima.. ili.. pukli..
ne zvuchi dobro
a. kako se zavrshio problem .. poplava u tvom stanu
Ma dan je poplava (ne doslovno)
Nije bilo od mene, ovi ispod mog stana se bisu javljali nakon što se provjerilo da je kod mene suho
Per aspera ad astra 
@fjaka 
Jesi odmorio od nas?
Jesi odmorio od nas?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6987 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies