Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Izbrisala sam 1000 fotos sa tel.
ali birala sam one bez veze
Ostalo jos 9150..
da prelistam i X
Ostalo jos 9150..
interesantno. stare slike. imgur ili bilo ko slichan ne moze pokupiti vishe.. iz galerije...
.............................................................................................
Samo da mahnem 
Prelijepa dva dana iza mene.
Ni muz nije radio, zapravo oboje smo nesto radili, oko kuce, zajedno.
Zajedno kafa, zajedno shoping, zajedno rucak. Uz kafu pretrazujemo geografiju, goglamo najvece rijeke u svijetu, kuda teku, najveca jezera, najvisi vrhovi u svijetu, najvisi vrhovi u BiH…
Diketimo aute
Odlazimo u trgovine zdrave hrane, pa kukamo kako su skupe
Kosimo dvoriste, smjestamo garazu.
Samo ne malo rastuze kolege, zovu, zao im je.
Ni muz nije radio, zapravo oboje smo nesto radili, oko kuce, zajedno.
Zajedno kafa, zajedno shoping, zajedno rucak. Uz kafu pretrazujemo geografiju, goglamo najvece rijeke u svijetu, kuda teku, najveca jezera, najvisi vrhovi u svijetu, najvisi vrhovi u BiH…
Diketimo aute
Odlazimo u trgovine zdrave hrane, pa kukamo kako su skupe
Kosimo dvoriste, smjestamo garazu.
Samo ne malo rastuze kolege, zovu, zao im je.
ne znam. kako smo se nekad lijepo druzili ovdje... onda ti napredovao na poslu. sasvim neochekivano....sad si kao glavni... i
.............................................................................................
Nije tako draga Bella. Mnogo posla,pa kod kuce takodje sredjivanje,trening itd. Veruj mi da jedva cekam odmor. Taman posla tebe da zaboravim. To je nemoguce bona
Ali uskoro cu ponovo moci vise vremena posvetiti forumu
Zene zauzimaju posebno mesto u mom srcu, tako da njima najviseSkitnica wrote: ↑Thu May 29, 2025 11:35 amA zenama, vise nego forumu ili manje?!![]()
Gledamo neka auta, muz ima zelju da uvezemo nesto, u Bosnu, a cijene su bolje ovdje. Pa sve i s transportom, i prevodom, opet ste u plusu.
Kisa i danas.
Macka vazdan uz mene.
Ne znam ko kogs vise voli, js nju ili ona mene
Lijep dan svima
Kisa i danas.
Macka vazdan uz mene.
Ne znam ko kogs vise voli, js nju ili ona mene
Lijep dan svima
Bas sam se našetala danas… 

Primjetila sam u gradskim busevima ima vise mjesta za invalide, majke sa kolicima, teško pokretnim osobama,nego običnih mjesta za sjediti ..
ushla si u pogreshan bus
Sa malim zakasnjenjem.
nema popravke na toj temi. zakasnio /zakasnio..

pijem chaj od kamilice..
ali razlog su bile vrechice. .rj oblog za ochi.. 10 min .i
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6872 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies