Samo da kažem
Re: Samo da kažem
U Raiffeisen banci u Sarajevu, ako imash rachun s orochenim novcem.. ne mozesh prekinuti ugovor. bez valjanog razloga..
..bozesachuvaj
.............................................................................................
U NLB banci neće da isplate iznos na šalteru manji od 2000 KM. Moguće samo preko automata.
.............................................................................................
traži mi poznanik 1 konobaricu i 1 za prodaju sladoleda za priko lita.
belica mi odma pala na pamet. za konobaricu.
belica mi odma pala na pamet. za konobaricu.
puno je hodanja.
ja chu prodavat sladoled i chatati na forumu..
moja kimsinica nasla posao na moru.. ali odbila.. dobila u Sarajevu i ostala.. a bila bi joj plata negdje oko 2000 eura/ spavanje i hrana/
.
na sladoledu isto nemaš kad tipkat
sezonska plaća na slaji je reka da će bit 2000
sezonska plaća na slaji je reka da će bit 2000
mada nisam ljubitelj slaje ja bi svaki dan doša po jednog. možda i dva.
ako bi ti radila
ako bi ti radila
hm . zar placa toliko... pa to je bolje . nego raditi u kuhinji.. konobari ne znam koliko mogu. znash li ti ?
za konobare nije definirana al je manja jer dobiju dosta manče
. ta mancha . i nije neshto... vjerujem da moraju otimati. jer EU ne tipuju ok 
https://mondo.rs/Info/Svet/a2079300/pre ... olaps.html
Krecu nazovi strucnjaci sa "predvidjanjima" a ustvari sa naredjenjima da se reklamira agenda "Neces imati nista a bices srecan"
Narod naivan ce naravno slusati ovakve i sami sebi skakati u stomak. Privuci ce ga zarada na neki nevidljivi novac koji ce kasnije da blokiraju i odredjuju,gde ces,na sta ces i koliko da trosis.
Krecu nazovi strucnjaci sa "predvidjanjima" a ustvari sa naredjenjima da se reklamira agenda "Neces imati nista a bices srecan"
Narod naivan ce naravno slusati ovakve i sami sebi skakati u stomak. Privuci ce ga zarada na neki nevidljivi novac koji ce kasnije da blokiraju i odredjuju,gde ces,na sta ces i koliko da trosis.
@Peace
zašto su o new mexico kuće onako super a jeftinije nego u sjevernijim djelovima amerike
zašto su o new mexico kuće onako super a jeftinije nego u sjevernijim djelovima amerike
baš gledan las cruces, super naselje
las cruces

Samo treba pratiti kako novinari lagano pripremaju teren sa ovim kvazi strucnjacima,satro oni predvidjaju. Sve djaci svetskog ekonomskog foruma i pijuni koji su tu da navuku naivan narod. Prodaj imanje,kucu,stan,kola,sta ce ti,to je trosak bla bla bla. Ali zato ulazi u nevidljivu valutu kojom cete ucenjivati da budes poslusan rob.
Zalosno je da ljudi ne kapiraju kuda to vodi. Mada i oni koji kapiraju kada god napisu komentar ili zele da kazu nesto takva vrsta komentara se blokira.
Pozdrav svima, cvece damama
@Skitnica
@Lana
@Peace
@Bella
@biljka
I sve ostale clanice (lepse polovine)

@Skitnica
@Lana
@Peace
@Bella
@biljka
I sve ostale clanice (lepse polovine)
dje su tu dame 
Tu su, samo su tajanstvene. Ne odaju se tako lako
Srecan vam Bajram svima koji slavite.
Zivi mi i zdravi bili
Srecan vam Bajram svima koji slavite.
Zivi mi i zdravi bili
Jos malo pa nece biti sporta u kojem necemo uzeti medalju i biti najbolji ili medju najboljima 
kuuuglanje.. ja koji sport..
. nedelja. prespavala sam. a tolko toga sam trebala 'zapocheti'..
ali ..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6869 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies