Samo da kažem
Re: Samo da kažem
saće pizza na mopedu doć 
s mirisom . goriva 
.............................................................................................
nejedeshtito. salata s par kapljica ulja i mali sendvic sa sirom..
.............................................................................................
@Bella , opet mi pogodilo.
Škorpionu su potrebne snažne emocije više nego li bilo kom drugom znaku Zodijaka jer su bez strasti i fizičkog uzbuđenja tužni i usamljeni. Baš kao i mitološka boginja Artemida, ljudi rođeni u znaku Škorpiona mogu biti zli, ljubomorni i stalno u sukobu sa drugima. Sa druge strane, mogu biti socijalni reformatori, iskazivati neverovatnu humanost i biti velikodušni prema drugima. Zato iako su uzdržani i uljudni, Škorpioni imaju direktan i prodoran pogled. Njihove osnovne karakteristike su pogled koji hipnotiše i često neskrivena ljubomora.

Ostadoh sinoc budna do ponoci organizujuci ladice i ormare. Danas se nastavlja
Tri vrece su do sada odstranjene. I odmah se bolje dise.
Bice bar jos tri.
Kontrolisem se fino kod kupovine, ali kad svako ponesto donosi, skupi se.
Moja mama ne bi ponijela nesto kuci sve kad bi to bilo besplatno ako njoj to zbiljd ne treba.
I ja zelim tako pojednostaviti, kupovati samo ono sto mi zbilja treba.
Lijep dan svima zelim
Tri vrece su do sada odstranjene. I odmah se bolje dise.
Bice bar jos tri.
Kontrolisem se fino kod kupovine, ali kad svako ponesto donosi, skupi se.
Moja mama ne bi ponijela nesto kuci sve kad bi to bilo besplatno ako njoj to zbiljd ne treba.
I ja zelim tako pojednostaviti, kupovati samo ono sto mi zbilja treba.
Lijep dan svima zelim
Tebe covek da ozeni, ti si jeftina za odrzavanje
Mislim na to da jedes kao mrvica
Jos tri vrece izletile iz kuce
Izletilo 10 pari obuce, ima jos da leti
Izletilo 10 pari obuce, ima jos da leti
pozz 
Vazdan negdje jurim.
Sparina, skoro ko Florida.
Lijep dan svima
Sparina, skoro ko Florida.
Lijep dan svima
Prevrnuo stan naglavačke. Okupao se u znoju. Izbacio polovinu namještaja, ubacio nešto novo sve sam, okupao se u znoju. U medjuvremenu usisavao brisao, kupajući se u znoju. Sastavljao to novo isto se kupajući u znoju. Sad se kupao pod tušem i samozadovoljno ležim i gledam čuda koja sam danas uradio.
Naravno 
bila sam u --best buy- da mi geek postavi -dash cam..
niko 'normalan' ne radi tu. ili se pretvaraju da su geekovi.. ili su to danashnji klinci.. takvi ..

Večeras... Noćno planinarenje po Kozari 
jel ti bilo zao ,nekih komada namjeshtaja ..pa si ih vratio u kuchu.. nakon ilegalnog ostavljanja pored kontejnera..
Lep vikend svima, cvece damama

Dobro vece 
Pita me kcerka - mama je li dosadno?
Ma ja bi volila da mi bude malo dosadno.
Ubih se trckaranja tamo-vamo, obavljanja stvari, nemam slobodnog vremena isto ko i dok sam radila.
Ma ja bi volila da mi bude malo dosadno.
Ubih se trckaranja tamo-vamo, obavljanja stvari, nemam slobodnog vremena isto ko i dok sam radila.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6869 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies