Glatka i mekana stopala
Re: Glatka i mekana stopala
. glatka i mekana stopala..
neko reche .............. stopalo
.. negdje na azurnoj obali
.. negdje na azurnoj obali
.............................................................................................
Lajkam bose noge
stopala..Najzanimljiviji detalj ove kombinacije je obuća zanosne Šarliz. Umjesto elegantnih salonki, koje su obično prvi izbor za velike događaje, ona je odabrala jednostavne sandale u crnoj boji, prenosi B92.
.............................................................................................
Nikako ne volim sandale i sve gdje se vide prsti. Pogotovo vidjeti na crvenom tepihu
Per aspera ad astra 
da, ne znam zashto.. al mi se zbilja gadi.. .pogotovo ako nisu 'idealni' .. a tek kod mushkaraca.. starijih pogotovo
okrechem glavu .kad prolaze pored mene.a na kafi sam,da uzivam ......
Imam cetkicu za pete na dohvat ruke u kupatilu tokom tusiranja.
Svaka 2-3 dan ostruzem staru kozu, poslije umasiram dobro neku kvalitetnu kremu.
Svaka 2-3 dan ostruzem staru kozu, poslije umasiram dobro neku kvalitetnu kremu.
Ma nema idealnih. Sva su stopala ružna
Per aspera ad astra 
jeli ovo fetiš tema?
Ja ih nekad isturpijam kamenom i budu okej dan-dva. Ali onda sve isto. Mislim da je do starki i načina kako neko hoda, zabija li petom o tlo ili ne 
Dobra vijest je da vam nisu potrebna skupa sredstva za njegu, jer vam prenosimo recept za njegovana i nježna stopala.
Ovaj rastvor će vam pomoći da uklonite mrtve ćelije sa kože. Samo slijedite sljedeće korake:
Prije svega potrebno je zagrijati 2 – 4 čaše mlijeka.![]()
Sljedeći korak je da umočite noge u to mlijeko. Držite ih u tome 5-10 minuta. Dodajte sodu bikarbonu i očistite dobro.
Na kraju isperite noge toplom vodom i nanesite kremu za stopala, prenosi Najžena.
.