Srcolandija ❤️
Re: Srcolandija ❤️
kao da vidim srce na nebu. ali je tak, nedefinisano.
.............................................................................................
hvala brt shto mi otvori ochi.
.............................................................................................
...Postoji paradoks koji nije velika tajna: nakon začeća, ljudski embrion se prvo razvija i počinje raditi srcem, a tek onda mozgom. Ovo je oduvijek postavljalo pitanje među doktorima: odakle dolazi impuls koji budi, a zatim reguliše otkucaje srca?
Ali na iznenađenje medicinske naučne zajednice, istraživači Instituta za matematiku srca otkrili su da srce ima svoj mozak - da, sa pravim moždanim ćelijama. Vrlo je mali, sadrži samo oko četrdeset hiljada ovih ćelija, ali upravo je mozak očigledno dovoljan za srce.
Zapanjujuće otkriće koje potvrđuje teorije naučnika koji već dva vijeka govore ili pišu o inteligenciji srca.
Istraživači Instituta za matematiku srca došli su do još jednog, možda čak i značajnijeg, otkrića. Dokazali su da u poređenju s drugim organima u tijelu, uključujući mozak, srce generira najveće i najmoćnije energetsko polje...
Drunvalo Melkisedek. "Živi u srcu."
A što ima gustu kosu 
Ne budi okrutan
Imala sam kolegicu.. i mislim da u životu čitavom nisam vidjela ljepšu kosu. I onako gustu, crnu, blistavu i zdravu.
nisam sigurna da vidim srce... ali . drveche je 
A bilo bi lijepo da sam rodila bar još jedno dijete