Koncert Thompsona u Zagrebu

Društvene teme i dešavanja van Bosne i Hercegovine
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Koncert Thompsona u Zagrebu

Unread post by Vjetar »

Pola miliona ljudi u Zagrebu, a ni riječi ovdje :rolleyes :DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Koncert Thompsona u Zagrebu

Unread post by Bella »

. :/*

ajaja. ne partish ti shta mi sve pishemo.
spomenut je
.. ali. ne znam, zashto bi uopshte imao i nashu paznju.
.pokushala sam jedan yt . poslushat. :jbg onako. muzika. drnda -mrnda. nije losha. tekst.. vech nisam pratila..
. nashao kljuch .kako da uspije i pravi pare.. :jbg

.. ne chude me Hrvati. oni su TI.. a, i ne znachi da je to neshto opasno za druge.. vole svoju zemlju//vishe nego je meni to stanje normalno..

Bosanci nisu,da na taj nachin ispoljavaju..Srbijanci . su par stepenica iza Hrvata . i to je taj Balkan :DE
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nasao kako da sisa ovce i uzima lovu. Sta ga briga. Dok je ovaca bice i vune. Slave nekakvu pobedu kao da su ratovali sa nekim i oslobodili zemlju a ne da su ubijali i proterivali civile,oteli im kuce itd. Zato za takve i kazu da su hrabri,ne zato sto se nicega ne boje neko sto se nicega ne stide. U ovo svrstavam samo te srbomrzce,inace ima bezbroj hrvata koji su normalni. Mada i od ovog kvazi pevaca mediji prave famu. Nebitan lik totalno.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
mozda ti vishe znash.. ali, nigdje nisam prochitala.da su na tom koncertu. spominjali srbe :DE
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Jul 08, 2025 4:12 am
mozda ti vishe znash.. ali, nigdje nisam prochitala.da su na tom koncertu. spominjali srbe :DE
Lik im je po tome poznat,sto mrzi srbe :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Tue Jul 08, 2025 7:12 am
Bella wrote:
:D/
za razliku od Severine. ko shisha, chuj 'tomson'
a tip je rodjen u selu ..Čavoglave. stanovnika 190..... vjerujem bez ijednog srbina.. za komshiju :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Bella wrote:
. i Srbi uzvrachaju.. :hahah :fpalm i to je bezveze....
Hrvatski rukometni golman Filip Ivić dobio je otkaz u RK Vojvodina zbog fotografije s koncerta Marka Perkovića Thompsona, a nakon što se to dogodilo, on je objavu vratio na svoje društvene mreže.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/ovo-j ... 028?widget

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Toliko sam spržena od Thompsona ovih dana da sam upravo sanjala da sam na njegovom koncertu, a na panelima dok on pjeva se smjenjuju fotografije ženskih aktova jednog poznatog fotografa iz jednog ciklusa iz 2018. godine :killm
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Jul 08, 2025 3:54 pm
Coolio wrote:
Bella wrote:
. i Srbi uzvrachaju.. :hahah :fpalm i to je bezveze....
Hrvatski rukometni golman Filip Ivić dobio je otkaz u RK Vojvodina zbog fotografije s koncerta Marka Perkovića Thompsona, a nakon što se to dogodilo, on je objavu vratio na svoje društvene mreže.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/ovo-j ... 028?widget
To je najpametniji potez rukometnog kluba. Covek je dosao u klub a velicao coveka koji peva o progonu i ubijanju srpskih civila. Ne peva on bukvalno tim recima ali peva o tom nekakvom njihovom izmisljenom ratu u kojoj oni slave pobedu. Takve ljude treba izbegavati.
Razumem da slavis slobodu, oslobodio si se od zlih ljudi itd.ali ti slavis to sto si proterao i ubijao neduzne ljude,uzgred im pokrao stanove,kuce i uopsteno hipoteke.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

A evo nadjoh tekst jedne od pesama koju peva doticni . Inace taj neki njihov jure (namerno malo slovo) je odgovoran za preko 6000 ubijenih civila koji su bezali preko drine da se spasu. Pa ti proceni sama sta je i kako i dokle ide ta njihova bolest zvana mrznja. Cast izuzecima naravno

Ovo je tekst pesme "Evo zore, evo dana"

Evo zore, evo dana,
Evo Jure i Bobana.

Jure zove, Boban viče:
„Evo mene, Poglavniče!“

Na vrh gore Trebevića,
U logoru Francetića.

U logoru Jure sedi,
Svojoj vojsci on besedi.

Oj Hrvati, braćo mila,
Duboka je voda Drina.

Drinu treba pregaziti,
A Srbiju zapaliti.

Kad je Drinu pregazio,
U nogu je ranjen bio,

On ne viče ajme meni,
Već on kliče: Za dom spremni!

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Tue Jul 08, 2025 8:01 pm
To je najpametniji potez rukometnog kluba. Covek je dosao u klub a velicao coveka koji peva o progonu i ubijanju srpskih civila. Ne peva on bukvalno tim recima ali peva o tom nekakvom njihovom izmisljenom ratu u kojoj oni slave pobedu. Takve ljude treba izbegavati.
Razumem da slavis slobodu, oslobodio si se od zlih ljudi itd.ali ti slavis to sto si proterao i ubijao neduzne ljude,uzgred im pokrao stanove,kuce i uopsteno hipoteke.
.. shta je prekrshio,da ga otpuste.... dosao na event...koji je razlog, ne zna se/ mozda muzika. drushtvo/ prijatelji itd.

.. ali dok je pristao da igra za klub is Srbije.. dovoljan je pokazatelj, da je tip ok / sportista.. u ovom sluchaju. Srbija je pokazala netoleranciju. i prema svim buduchim agazmanima 'stranaca'

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 09, 2025 12:12 am
Coolio wrote:
.. shta je prekrshio,da ga otpuste.... dosao na event...koji je razlog, ne zna se/ mozda muzika. drushtvo/ prijatelji itd.

.. ali dok je pristao da igra za klub is Srbije.. dovoljan je pokazatelj, da je tip ok / sportista.. u ovom sluchaju. Srbija je pokazala netoleranciju. i prema svim buduchim agazmanima 'stranaca'
Otkaz je dobio zbog velicanja takvog coveka i takvih stvari a ne zato sto je otisao na koncert.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Jul 09, 2025 2:47 am
Bella wrote:
Coolio wrote:

Otkaz je dobio zbog velicanja takvog coveka i takvih stvari a ne zato sto je otisao na koncert.
I.kako su to utvrdili...ima snimak?. Kako ga je ' veličao... :hahah :aaa

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 09, 2025 3:30 am
Coolio wrote:
Bella wrote:

Samo prisustvo tom nazovi koncertu u kojem slavis ubijanje i proterivanje srpskih civila je velicanje toga. A kako su oni dokazali i sta ja to ne znam. Tekst jedne od pesama imas iznad u kojoj se peva da Srbiju treba pregaziti,zapaliti i peva se o nekome ko je odgovoran za preko 6000 ubijenih srpskih civila. I ti pokusavas to da opravdas? Takve ljude treba izbegavati. Tu je nebitno odakle je i koje je vere. Mrznja je vrsta bolesti

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Jul 09, 2025 7:21 am
Bella wrote:
Wed Jul 09, 2025 3:30 am
Coolio wrote:

Samo prisustvo tom nazovi koncertu u kojem slavis ubijanje i proterivanje srpskih civila je velicanje toga. A kako su oni dokazali i sta ja to ne znam. Tekst jedne od pesama imas iznad u kojoj se peva da Srbiju treba pregaziti,zapaliti i peva se o nekome ko je odgovoran za preko 6000 ubijenih srpskih civila. I ti pokusavas to da opravdas? Takve ljude treba izbegavati. Tu je nebitno odakle je i koje je vere. Mrznja je vrsta bolesti
.. i to je pitanje.. ali zivjeti u ''denied" je sigurno. ozbiljno stanje.. :-?
..dakle. taj koncert je izgleda zavrshen bez ikakvog incidenta... shta se sve pjevalo.. ne znam.. spominje se pjesma 'Čavoglavama' koja Hrvate vjerujem uzrujava, jer je ta pjesma o odbrani Domovine.. od napada Srbije tadashnje Republike.. prostora YU..

opet sve.. da sportista dobije otkaz. bez ikakvih sudskih procesa, je .kao shto ti reche.. Vuchich .. moze sve.. :hahah tj u zemlji poznatoj kao Srbija :DE

dezire
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by dezire »

Što se više piše o tom koncertu, više dobija na važnosti.
Ne slušam Tompsona ali mi niti ne smeta ako ga neko sluša. Kao pripadnica tog manjinskog naroda u Hr, ja se nikad nisam osjećala ugroženo i njegove pjesme me ne smetaju. Jednostavno tome ne pridajem važnost.
Većina ljudi to pripisuje domoljublju, manji dio njih koristi za nacionalizam i uzvikivanje pozdrava kojeg bi se trebali sramiti a Tompson - zarađuje lovu :D
Pjesma,, čavoglave,, je u trenu kad je snimljena bila,, vjetar u leđa hr braniteljima. To im je trebalo jer su bili u ratu, na svom teritoriju protiv puno jače JNA koja je pomagala Srbe.
E sad, 05.08.slave - da! Ne protjerivanje Srba već prestanak rata, vraćanje života u normalizaciju! To znamo mi koji smo tamo živjeli. Naravno da Oluja nije potpuno čista i da su se napravili zločini ali samo kao odgovor na prethodne zločine. I naravno, to nije i ne može biti opravdanje! A Srbi su mogli izbjeći Oluju da su prihvatili plan Z4 i imali bi autonomiju u Hr državi ali slađe je bilo huškanje iz Bg o,, svi srbi u jednoj državi,, s granicom Virovitica-nešto-Karlobag!
Dakle, kad radiš nešto moraš biti spreman na posljedice! I snositi odgovornost! Jednostavno!
Družim se s ljudima koji slušaju Tompsona i nemam problem kao srpkinja.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

O njemu ne znam haman nista, ni kako izgleda ni kako pjeva. Nikad mu nisam preslusala ni jednu pjesmu.
Nailazila sam na naslove vijesti o njemu, nisam ih otvarala. Na tome planiram i ostati
Ono infa sto imam to je bas to sto se iz naslova moglo pokupiti - on je neki Hrvatski pjevac i ima nekih nacionlistickih pjesama.

Sto je toliko svijeta na koncertu, ne mora se kontam tumaciti da su to sve nacionalisti.
I Aleksandra Prijovic (toliko sam u muzici da sam ovoj trazila ima ne upit Brenina snaha) je punila arenu u Zagrebu.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Brenina snajka je zabavljac siroke mase kao i vecina pevaljki i pevaca. Nije za porediti sa ovim kvazi pevacem. A ovde je covek objasnio o cemu taj lik peva

https://vm.tiktok.com/ZNd5XPjrK/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

e jesi izabrao tipa za .. komentar :fpalm

radije bih Thomsona slushala.. :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Jul 11, 2025 2:17 pm

Ne interesuje me koje lik vec sta je rekao. A rekao je istinu. A ko je i sta ja pojma nemam.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Jul 11, 2025 5:43 pm
Bella wrote:

Ne interesuje me koje lik vec sta je rekao. A rekao je istinu. A ko je i sta ja pojma nemam.
:hahah kako te ne itreseuje... ? ko je tip? Historichar. ?

Koja je to istina... i o kojem narodu je rijech. Nema ih na Balkanu da nisu pochinili nehumane strvari.. :jbg ako vech prikazujesh ovakve . postaj kontra prilog o Srbima, chetnicima i slichnim kako su se oni obiljezili u historiji .. :fpalm

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Coolio wrote:
Fri Jul 11, 2025 9:19 am
Brenina snajka je zabavljac siroke mase kao i vecina pevaljki i pevaca. Nije za porediti sa ovim kvazi pevacem. A ovde je covek objasnio o cemu taj lik peva

Znači kriterijumi su takvi da Brenina snajka spada u elitu :D/ Thompson je kvazi pevač? Zanimljivo. Još samo fali da kažeš da su Zvezde Granda akademija muzičkih nauka…. :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Skitnica wrote:
Fri Jul 11, 2025 6:22 pm
Coolio wrote:
Fri Jul 11, 2025 9:19 am

Znači kriterijumi su takvi da Brenina snajka spada u elitu :D/ Thompson je kvazi pevač? Zanimljivo. Još samo fali da kažeš da su Zvezde Granda akademija muzičkih nauka…. :D/
Nisi razumela poruku. Brenina snajka,zvezde granda i ostali cirkuzanti su mi bolidarijum tezak. Ali sam rekao da oni zabavljaju siroke mase,ne pevaju o ratu itd. Dok sa druge strane taj tompson (namerno malo slovo) peva o coveku koji je odgovoran za vise od 6000 ubijenih srba, tekst pesme mu je da Srbiju treba pregaziti itd. Hoces mi reci da je to normalno?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Jul 11, 2025 5:59 pm
Coolio wrote:
Fri Jul 11, 2025 5:43 pm
Bella wrote:

:hahah kako te ne itreseuje... ? ko je tip? Historichar. ?

Koja je to istina... i o kojem narodu je rijech. Nema ih na Balkanu da nisu pochinili nehumane strvari.. :jbg ako vech prikazujesh ovakve . postaj kontra prilog o Srbima, chetnicima i slichnim kako su se oni obiljezili u historiji .. :fpalm

Zasto bi me interesovalo ko je tik toker? Treba li mi to biti bitno? Naisao sam na taj video, lik je izgovorio istinu i to je to. U Srbiji ako imaju snimci o stvarima koje su radili srbi, sigurno je da ih nece izbacivati. Isto tako i u Bosni ako postoje snimci nece izbaciti sta su radili bosanci. Ili ti mislis da hoce? Inace kao sto sam vise puta pisao,osudjujem svaki zlocin, sa cije god strane da je on bio pa cak i onaj koji su pocinili srbi. Ja volim vas bosance, ja volim i hrvate,albance...Volim i rome,pakistance,avganistance,amerikance...Ja ne volim zle ljude, prevarante ...

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Sjecate se drame kad je Merlin trebao nastupiti u Srbiji.
Zamjerila mu se pjesma “da te nije Alija”. Sigurno jos koja.
Pa se covjek uputa cek pa ko je tu onda nacionalista… Ovaj sto pjeva ili ovi sto im smeta o cemu on/a pjeva.