Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Coolio wrote: ↑Thu Jul 10, 2025 1:05 pm@Peace , upravo napravih kube pa se setih da sam ti ih jednom spomenuo pa si me pitala kako se spremaju.
Stavis malo ulja u serpicu. Kada se ulje ugreje sipas pirinac, proprzis ga jako malo dok pozuti a zatim nalijes vodu da ga prekrije. Skuvas ga i na kraju ga ostavis na toploj ringli dok ne ispari sva voda, da bude suv. Zatim uzimas pirinac,prostres ga po plehu i gnjecic sa jajetom/jajima. Na pola kilograma pirinca ide jedno jaje. Dok to radis istovremeno u tiganju proprzis mleveno meso i sitno seckani luk i ubacis zacine po volji. Tada uzimas pomalo tu smesu od pirinca koju si dobila sa jajima i pravis kuglice ili recimo oblik nalik malim pljeskavicama koje punis sa proprzenim mesom i lukom. Na kraju taj napunjen pirinac kratko proprzis na tiganju da pozuti i dobijes veoma ukusne kube. A evo i slika![]()
Ma bravo
Ma i ovako radim nekad i više od punog radnog vremena. Tako da kako god okreneš ne mogu part time, a i radi mi se generalno. Teško balansiram, ali izdržavam nekako
Pisala sam danas da sam raspoložena za razgovor, pa ćemo vidjet. Ne moram ništa ako mi se ne svidi, ali informisat ću se i vidjeti kakve su mogućnosti, uslovi i ostalo, pa odlučiti
Per aspera ad astra 
.kao da si odluchila,da radish.. shto nagovjeshtava..da ti fax nije prioritet..
..
.............................................................................................
.............................................................................................
Neumoljiv porast cijena
Cijene krečenja u Sarajevu: Za "dvije ruke" farbanja 100 kvadrata morat ćete izdvojiti minimalno 700 KM
Skitnice. krechi sa dvije. mozesh li.. ako ne.. jedna ruka jedno lizalo..

pijem kafu. jutos sam prespavala..
na posao ..
Kafu ispijali vani.
Savrseno jutro
Jucer spakovali kofere.
Lijep vikend svima zelim
Gde je cvece Coolio?
Savrseno jutro
Jucer spakovali kofere.
Lijep vikend svima zelim
Gde je cvece Coolio?
Od drevene kućice bočnu stranu, ono sto spaja dvije strane krova …onaj trokut.
A i prozor ostao da ogarbam još …i gotovo za danas …
To je već fušeraj.. ja volim kad radim da to bude ok.. bez žurbe ..
Treba nam smilei koji :farbaaa
100kvadrata =700 km ne znam je li to ok cijena, i kako se kreću …

20,avgusta pravac Sarajevo
Dobro dan svima, cvece damama

Dobro dan svima, cvece damama
kojim damama
ni d od dama 
Nemoj tako, kakve god da su nase su...A super su...
Ja ih gotivim sve...
Ja ih gotivim sve...
al naš ta, kakve su takve su naše su 
I najbolje su... 
i ne damo ih nikome 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views