Samo da kažem
Re: Samo da kažem
-------------------

.............................................................................................
Jel ima pravo ovo
SRBIJA - BELGIJA 106:36 (28:9, 30:6, 26:8, 22:13)
SRBIJA - BELGIJA 106:36 (28:9, 30:6, 26:8, 22:13)
koji je to sport 'hm mozda 'izmedjudvijevatre'..
.............................................................................................
zaspa san popodne i sad san nikakav
ja san fjaka
i fali mi zraka

i fali mi zraka
A ja sam Zvaka i za mnom se okrece cura svaka 
Neka se Lana okrene i meni dosta

biljka. idesh li na koncert
mislim da je Zvaka na putu za Trebine
šta ima u titogradu
jbga takav je ritam življenja dns 
nije ... ne znam koji su poslovi u pitanju. biche, neki shverc komerc
O kakvom rizikovanju zivota je rec? Ja ne idem po gradovima da provociram nekoga,da mlatim nekoga nego kod drugara koje imam sirom Evrope a ne samo balkana. I hvala Bogu da je tako. Ja sam hiperaktivan lik,volim druzenje,provod,pa cak i ove obaveze koje zavrsavam kada je u pitanju moje drustvo. Smatram da je lepo imati nekoga negde...U koji god grad da me bacis ja imam nekog svog i smatram to kao veliki plus. I ne,to nije druzenje kao ovo sarlatansko u danasnje vreme gde se sa nekim druzis pa cim okrene ledja ti ga ogovaras,nacrnis kozu itd.vec druzenje u pravom smislu te reci. Iz tog razloga mi i nije tesko voziti se iz mesta u mesto.
Coolio wrote: ↑Sun Aug 03, 2025 3:21 amO kakvom rizikovanju zivota je rec? Ja ne idem po gradovima da provociram nekoga,da mlatim nekoga nego kod drugara koje imam sirom Evrope a ne samo balkana. I hvala Bogu da je tako. Ja sam hiperaktivan lik,volim druzenje,provod,pa cak i ove obaveze koje zavrsavam kada je u pitanju moje drustvo. Smatram da je lepo imati nekoga negde...U koji god grad da me bacis ja imam nekog svog i smatram to kao veliki plus. I ne,to nije druzenje kao ovo sarlatansko u danasnje vreme gde se sa nekim druzis pa cim okrene ledja ti ga ogovaras,nacrnis kozu itd.vec druzenje u pravom smislu te reci. Iz tog razloga mi i nije tesko voziti se iz mesta u mesto.
oho. novi momenti .
..zna se on i mlatiti
. pa toliko se kratko zadrzavash u gradovima. da prosto, nemas vremena za kakvu provokaciju..
. jeste lijepo, kad nekoga imash u gradovima,koje posjechujesh.. a vjerujem i da trachevi ostaju..
Nisam lik koga zanimaju problemi. Ako neko bas zeli problem ja cu mu ga dati. Inace sam tip koji samo zeli da se provodi i uziva u zivotu. Cak i da se duze zadrzim u nekom gradu ne vidim cime bih to mogao bilo koga isprovocirati. Nije to moj fazon. Kod mene ti vazi ono da ako mozemo lepo super, ako ne mozemo onda svako svojim putem. Oko sebe nemam negativne ljude vec borce koji guraju napred. I pet minuta da sam u drugom gradu sa nekima od njih kvalitetnije mi je nego da sam sa nekim pacijentom par sati.Bella wrote: ↑Sun Aug 03, 2025 1:56 pmCoolio wrote: ↑Sun Aug 03, 2025 3:21 amO kakvom rizikovanju zivota je rec? Ja ne idem po gradovima da provociram nekoga,da mlatim nekoga nego kod drugara koje imam sirom Evrope a ne samo balkana. I hvala Bogu da je tako. Ja sam hiperaktivan lik,volim druzenje,provod,pa cak i ove obaveze koje zavrsavam kada je u pitanju moje drustvo. Smatram da je lepo imati nekoga negde...U koji god grad da me bacis ja imam nekog svog i smatram to kao veliki plus. I ne,to nije druzenje kao ovo sarlatansko u danasnje vreme gde se sa nekim druzis pa cim okrene ledja ti ga ogovaras,nacrnis kozu itd.vec druzenje u pravom smislu te reci. Iz tog razloga mi i nije tesko voziti se iz mesta u mesto.![]()
oho. novi momenti .
..zna se on i mlatiti![]()
![]()
. pa toliko se kratko zadrzavash u gradovima. da prosto, nemas vremena za kakvu provokaciju..![]()
. jeste lijepo, kad nekoga imash u gradovima,koje posjechujesh.. a vjerujem i da trachevi ostaju..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6869 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies