Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.............................................................................................
ma kakav steroid. pobogu ženo 
nauchnici . skontali..
.............................................................................................
Dobro jutro svima
Cvece damama
Poljupci Lani
Cvece damama
Poljupci Lani
Pozdrav, je li iko isao na postupak ivf?
Znam lično tri slučaja.
Jedan, žena u 40-oj je uspješno iznijela prvu trudnoću i sve je super prošlo.
Drugi slučaj je žena u kasnim tridesetim koja je pokušavala mislim čak 7-8 puta i sve bezuspješno.
Treći slučaj, žena 40 god, pokušava prvi put imati dijete, usješan postupak i blizanci su, ali nakon nekoliko sedmica trudnoće oba su umrli.
Govorim samo o ženama, prosto da ne komplikujem sad priču dodajući muževe
Uglavnom, skup je postupak, ne garantuje se uspjeh. Može uspjeti ali i ne mora.
Može biti teško psihički podnijeti neuspjeh, jer se često gleda kao zadnja nada za zatrudniti.
U svakom slučaju, sretno.
Hvala, i nama je receno jedino ivf... imamo ove sedmice sastanak u klinici da vidimo dalje proceduru. Uradili smo pocetne nalaze i na osnovu receno kao ovo je dovoljno za ivf, ne moze nista drugo. Cekali smo godinu i nekoliko mjeseci, mozda jeste onako kratko ali s obzirom kakvi su nalazi nema simsla da dalje cekamo jos. Receno nam je da taj postupak ivf sa svime da dodje na nekih 11000 KM, ali moze biti i skuplje.. sve zavisiVjetar wrote: ↑Sat Aug 23, 2025 4:31 pmZnam lično tri slučaja.
Jedan, žena u 40-oj je uspješno iznijela prvu trudnoću i sve je super prošlo.
Drugi slučaj je žena u kasnim tridesetim koja je pokušavala mislim čak 7-8 puta i sve bezuspješno.
Treći slučaj, žena 40 god, pokušava prvi put imati dijete, usješan postupak i blizanci su, ali nakon nekoliko sedmica trudnoće oba su umrli.
Govorim samo o ženama, prosto da ne komplikujem sad priču dodajući muževe![]()
Uglavnom, skup je postupak, ne garantuje se uspjeh. Može uspjeti ali i ne mora.
Može biti teško psihološki podnijeti neuspjeh, jer se često gleda kao zadnja nada za zatrudniti.
U svakom slučaju, sretno.
Pozz

Hello 
Izbjegla sam saobraćajnu nesreću za sekundu, ali bukvalno za sekundu. Raskrsnica na Alipašinom. Imam dva semafora da pređem, prvo jedan, pa ide ostrvo, pa drugi. I prelazim ja prvi, a lijevo od mene puče ko iz topa. Sudarila se dva auta i kako sam zagazila na ostrvo iza leđa mi jedno od auta proleti, bukvalno 3 koraka od mene. Ne da sam umrla, nego evo već 2-3 sata umirem
Per aspera ad astra 
srecha, izbjegla..
.

Dobro vece svima, cvece damama, poljupci Lani

Pozdrav svima 
Pije mi se kafa.. 
Nervozna sam, odmah me stomak muci.. eno 3 puta zaredom sam otisla u wc 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views