Nasmijalo me
Re: Nasmijalo me
Kad oni šutnu loptu svi čekaju da moj rahmetli babo skoči. Ne može tako.
.............................................................................................
.............................................................................................

Iz Bosne
Vozimo se u autu i negdje uz put muz nam pokazuje prstom i govori - vidite mrsave kuje.
Sin ce na to - babo, ja sam mislio da je ono cuko.
Nismo nikad valjda koristili izraz kuja u njegovom prisustvu.
Vozimo se u autu i negdje uz put muz nam pokazuje prstom i govori - vidite mrsave kuje.
Sin ce na to - babo, ja sam mislio da je ono cuko.
Nismo nikad valjda koristili izraz kuja u njegovom prisustvu.
Nakon razvoda
"Osvetničko" izdanje Nicole Kidman osvojilo je internet: Na mrežama tvrde da glumica nikad nije bolje izgledala
Ali najjace je ovo "osvojila internet" ili kada izadje naslov "drzava u neverici", "drzava u soku" , "svi su zanemeli" bla bla bla
@Bella
. zbilja. i to su blagi udarci..
chitam neki crnogorski portal . hm.. dobri... ko bi se nadao .. https://www.cdm.me/lifestyle/moda/
Imaju i oni naslovi tipa - ovih 10 navika ce vam promijeniti zivot, a sesta je najjaca..
Pa ti pojuris da otvoris i dodjes do seste.
..shalter u stanu.Intervenisala policija
Hadžibajrića zatekli sa suprugom u oduzetom apartmanu u Baškim Vodama: Pravdao se da je došao platiti račune
Dizajnerica Melina Džinović nedavno se vjerila za 25 godina starijeg biznismena, a srbijanski mediji sad prenose detalje prosidbe te su otkrili kako je uz prsten dobila stan u Monte Carlu, ali i luksuznu torbu Hermes Kelly.
Jucer se kupala, a dan pretopao pa izasla vani da susim kosu.
Pocesljala se i sjeli za sto ja i muz. I dalje provlacim cesalj kroz vec polusuhu kosu i pitam muza - imam li mnogo sijedih?
On - ih, kolko hoces!
Dobro, kazem. Mislila sam odgoditi farbanje za narednu god, ali pocet cu ove, i to ce te kostati stotinjak dolara mjesecno.
On- ma nema toliko, zezam te. A i to sto ima to ti se tako fino smijesalo i bas ti lijepo stoje.

Pocesljala se i sjeli za sto ja i muz. I dalje provlacim cesalj kroz vec polusuhu kosu i pitam muza - imam li mnogo sijedih?
On - ih, kolko hoces!
Dobro, kazem. Mislila sam odgoditi farbanje za narednu god, ali pocet cu ove, i to ce te kostati stotinjak dolara mjesecno.
On- ma nema toliko, zezam te. A i to sto ima to ti se tako fino smijesalo i bas ti lijepo stoje.
“Ona nemaju pojma ni o čemu! Kada pišem za djecu i ja bih volio da sam toliko čedan i oslobođen svih kalupa i da progovorim iz ove svoje pameti toliko čedno i čisto… Ne postoji ništa draže od mišljenja male djece i načina na koji ga ona formuliraju: on je uvijek nepogrešiv. Kada je bio mali, moj sin mi je rekao: toliko sam gladan kao da sam žedan. To ja ne mogu zamisliti!”
Pevaljka. Dragana. slavi rodjendan unuke .
izmedju ostalog i 'opamchichi'

.. i na to che deks rechi.... pa, povezala je sve ljude.(nacije) ko Merlin..
izmedju ostalog i 'opamchichi'

.. i na to che deks rechi.... pa, povezala je sve ljude.(nacije) ko Merlin..
Lepa Brena bez šminke proslavila rođendan
Muz govori prijatelju na tell - ne moze se bolan biti dobar mehanicar kad moras zenu pitati mogu li kupiti ovu alatku, mogu li onu…ko ja sto moram 
DOČEK 2026. GODINE
Lepa Brena večeras u Tivtu: Pogledajte kako izgleda bez šminke na probi