Samo da kažem
Re: Samo da kažem
samo nastavi 'mashtati'' i zaobidji ga. nije vrijedno
.............................................................................................
mada.. imati ovu majicu..
neprocjenljivo ha
.............................................................................................
samo izazivash sudbinu i dovodish se u situaciju. da neki ludjak, uchini neshto. zbog chega che da ispashta neko ko se uopste nije pitao za tako shto..
tako i te majice...
Ne stigoh danas na forum.
Lipo spavajte
Lipo spavajte
Ja licno ne nosim to, niti volim da glumim nekog nacionalistu niti sam nacionalista. Svakog normalnog coveka volim,cenim i postujem,odakle god on bio. Ali ne vidim problem u tome ako neko obuce majicu sa zastavom. Ako voli,neka nosi. Nebitno koja je zastava. Ali si u pravu, ima debila kojima smeta pa zele problem.Bella wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 12:38 amda kao i americhke zastave, na autima. ispred kuche , na prozorima. eto . da se zna u kojoj si zemlji..
![]()
samo izazivash sudbinu i dovodish se u situaciju. da neki ludjak, uchini neshto. zbog chega che da ispashta neko ko se uopste nije pitao za tako shto..
tako i te majice...ne znam shta je tu lijepo..
natpis drzave. bilo koje ...pogotovo je nositi van svoje zemlje..
. moze se shvatiti da glumish ..rodoljuba...a da neshto 'volish' ima razlog..... zeli se neshto naglasiti...Coolio wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 1:14 pmJa licno ne nosim to, niti volim da glumim nekog nacionalistu niti sam nacionalista. Svakog normalnog coveka volim,cenim i postujem,odakle god on bio. Ali ne vidim problem u tome ako neko obuce majicu sa zastavom. Ako voli,neka nosi. Nebitno koja je zastava. Ali si u pravu, ima debila kojima smeta pa zele problem.
..na sportskim manifestacijama. je za ochekivati.... sve ostale okolnosti .su...
Dobro jutro/dan
Kod mene jutros bilo 6C
Kod mene jutros bilo 6C
Srbi je uglavnom isticu u celosti,dakle zajedno sa Kosovom koje je okupirano.Bella wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 2:07 pm. moze se shvatiti da glumish ..rodoljuba...a da neshto 'volish' ima razlog..... zeli se neshto naglasiti...Coolio wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 1:14 pmJa licno ne nosim to, niti volim da glumim nekog nacionalistu niti sam nacionalista. Svakog normalnog coveka volim,cenim i postujem,odakle god on bio. Ali ne vidim problem u tome ako neko obuce majicu sa zastavom. Ako voli,neka nosi. Nebitno koja je zastava. Ali si u pravu, ima debila kojima smeta pa zele problem.
..na sportskim manifestacijama. je za ochekivati.... sve ostale okolnosti .su.... srbi i hrvati su po tome... upechatljivi. od bivshe YU skupine..
. dakle.. imaju problem ..
![]()
... takvu sliku mogu samo na majici.Coolio wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 6:11 pmSrbi je uglavnom isticu u celosti,dakle zajedno sa Kosovom koje je okupirano.Bella wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 2:07 pm. moze se shvatiti da glumish ..rodoljuba...a da neshto 'volish' ima razlog..... zeli se neshto naglasiti...Coolio wrote: ↑Thu Oct 23, 2025 1:14 pmJa licno ne nosim to, niti volim da glumim nekog nacionalistu niti sam nacionalista. Svakog normalnog coveka volim,cenim i postujem,odakle god on bio. Ali ne vidim problem u tome ako neko obuce majicu sa zastavom. Ako voli,neka nosi. Nebitno koja je zastava. Ali si u pravu, ima debila kojima smeta pa zele problem.
..na sportskim manifestacijama. je za ochekivati.... sve ostale okolnosti .su.... srbi i hrvati su po tome... upechatljivi. od bivshe YU skupine..
. dakle.. imaju problem ..
![]()
.. tvoji vrshnjaci na Kosovu, danas . ne znaju ni gdje je Beograd niti kako zvuchi srpski jezik....
Pozdrav svima, cvece mojim miljenicama
Lep dan svima zelim
Lep dan svima zelim
Да ли је то лепо време данас у твом граду када си тако лепо расположена?
Pozdrav svima
Prelijepi dani kod mene. Jutra svjeza i veceri, dani jos topli.
Uzivam. I mislim da se i duhom vracam ovdje.
Stavljam fokus na stvari koje volim. I osjecam zahvalnost zbog njih.
Prelijepi dani kod mene. Jutra svjeza i veceri, dani jos topli.
Uzivam. I mislim da se i duhom vracam ovdje.
Stavljam fokus na stvari koje volim. I osjecam zahvalnost zbog njih.

si je
I ovaj vikend piknik kod prijatelja. Ovaj put smo ja i muz zaduzeni za hranu. On ce jagnje, od mene su trazili da pravim burek, pa cemo ga peci ispod saca.
Valja mi sa svim frendicama podijeliti triikove za odlican burek. Pa da burek ne pada uvijek na mene.
Pozdrav svima, cvece mojim miljenicama...Najvise za dragu @Peace
Lep vikend vam zelim drugari
Lep vikend vam zelim drugari
kad li chu, opet dochi na red..
Dobro jutro/dan 
Pozdrav 
Kod mene kisa padala cijelu noc i cijeli dan.
Svirucka mi autumn jazz music
Kaficu skuhala.
Obukla soft odjecu.
Dekicu pripremila.
Biljeznicu i olovku pripremila.
Tablet napunila.
Pocela sam sinoc citati jednu inspirativnu knjigu.
Uzivajte
Kod mene kisa padala cijelu noc i cijeli dan.
Svirucka mi autumn jazz music
Kaficu skuhala.
Obukla soft odjecu.
Dekicu pripremila.
Biljeznicu i olovku pripremila.
Tablet napunila.
Pocela sam sinoc citati jednu inspirativnu knjigu.
Uzivajte
Dobro jutro/dan. 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6988 Views
-
Last post by Vanilla