A, gdje cete na odmor?
Re: A, gdje cete na odmor?
a, mozda da i ovdje objavish .one svoje nochne 'nabuloze'. 'o glasnim self trenucima'
..
.............................................................................................
. ma, ima . nisu otrovne... i mozda je vidim ..jednom u par godina..
.............................................................................................
. ovoliko kupacha i hladovine. bi mi odgovaralo.. 
Pa vratili su vech jednom. Jer je javna kanalizacija u pitanju.
Kod tebe ima zmija u WC. Znam to...
Be highirly man not sikirly man
. jesi li samo ti uchestvovao u toj akciji. spashavanja tragedje ili..? shta je sa komshijama?
. ne znam da li ima. ali. obavezno .gledam gdje gazim. ali nochu ichi u wc ..pa nije zabavno..
.. no. mozda je bolja opcija , koju ti imash. medzedi..
U Barselonu 
Danas kroz grad na 3-4 mjesta kamion čisti. Začepilo.
Ništa je održavaju a uzimaju masne pare. Isto mi dodje struje i vode ...bara bara...
Kod tebe?
. kod mene kao i svim normalnim drzavma. ..stanovnici moraju da placahaju, odrzavaju. zivot oko sebe..
Plaćamo i miBella wrote: ↑Fri Jun 05, 2026 12:12 amkoliko se sarajevo izgradilo .. od '96. sa istom infrastrukturom.. a kanalizacija kao i vodovod. uzas... pa 4 godine nije bilo vode. .shta se sve deshavalo sa tim cijevima..olovne... .itd.. josh koja godina. pa che i kao u turskoj.zgrade da padaju ..od neodrzavanja..
![]()
. kod mene kao i svim normalnim drzavma. ..stanovnici moraju da placahaju, odrzavaju. zivot oko sebe..ko che drugi ..
Al ukradu sve
"Ryanairova politika obiteljskih sjedala u potpunosti je u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima te obiteljima štedi novac kada putuju najjeftinijom zrakoplovnom tvrtkom u Ujedinjenom Kraljevstvu", stoji u odgovoru. Iz tvrtke tvrde da "ne naplaćuju nikakvu naknadu djeci da sjede pored roditelja", već da "roditelji koji putuju s djecom plaćaju samo jedno (odraslo) rezervirano sjedalo".
. treba naplachivati, naravno, sve shto je na usluzi.. ali mislim da je krajnje vrijeme . da se karte kupuju, i s obzirom tezine, putnika."Naplaćuju roditeljima koji žele sjediti s djecom na letovima": Ryanair pod istragom
..ako je ogranichena tezina kofera, i naplachuje se papreno svaki gr prekoracheni.... zashto ne i tezina ljudi /kupaca
Pa težina prtljaga se naplaćuje dodatno zbog ljudi koji moraju taj prtljag da nose, ubacuju, izbacuju. Ne zbog neke ukupne težine aviona. Kad već hoćeš da nosiš kofer od ne znam 30kg i da ga neko mora dizati, onda bar platiBella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 2:04 pm"Ryanairova politika obiteljskih sjedala u potpunosti je u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima te obiteljima štedi novac kada putuju najjeftinijom zrakoplovnom tvrtkom u Ujedinjenom Kraljevstvu", stoji u odgovoru. Iz tvrtke tvrde da "ne naplaćuju nikakvu naknadu djeci da sjede pored roditelja", već da "roditelji koji putuju s djecom plaćaju samo jedno (odraslo) rezervirano sjedalo".interesantno
. treba naplachivati, naravno, sve shto je na usluzi.. ali mislim da je krajnje vrijeme . da se karte kupuju, i s obzirom tezine, putnika."Naplaćuju roditeljima koji žele sjediti s djecom na letovima": Ryanair pod istragom
..ako je ogranichena tezina kofera, i naplachuje se papreno svaki gr prekoracheni.... zashto ne i tezina ljudi /kupaca![]()
Per aspera ad astra 
. tako ..naravno da avio kompanije ostave dovoljno prostora i za pretpostavljenu tezinu'putnika' ali ako naplachuju sjedishte,eto i zashtitu radnika? zasto ne i tezinuSvaki dodatni kilogram opterećuje avion, zahteva više goriva za let, a naplaćivanjem se takođe štite radnici na aerodromu od dizanja preteških tereta.
..da. smatra se diskriminacijom.. ali dokle ta 'fama'. jer plati kartu i mrshavi putnik .za sjedishte .koje mu pretilni putnik do njega .pola koristi za sebe..
Zamisli tek kako je meni jako mršavoj. Uvijek kad sjedim u busu, a bus pun, jagme se svi ko će sjesti do meneBella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 2:29 pm. tako ..naravno da avio kompanije ostave dovoljno prostora i za pretpostavljenu tezinu'putnika' ali ako naplachuju sjedishte,eto i zashtitu radnika? zasto ne i tezinuSvaki dodatni kilogram opterećuje avion, zahteva više goriva za let, a naplaćivanjem se takođe štite radnici na aerodromu od dizanja preteških tereta.
..da. smatra se diskriminacijom.. ali dokle ta 'fama'. jer plati kartu i mrshavi putnik .za sjedishte .koje mu pretilni putnik do njega .pola koristi za sebe..![]()
![]()
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 11085 Views
-
Last post by Peace