A, gdje cete na odmor?

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: A, gdje cete na odmor?

Unread post by Bella »

:_)
a, mozda da i ovdje objavish .one svoje nochne 'nabuloze'. 'o glasnim self trenucima'

.. :fpalm

:DD
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Mon Jun 01, 2026 11:23 pm
Joj ima da ih isprozivam haha :DD

Ma inspekcija samo KUIP

Kod tebe ono ima zmija :D/
:jbg shta ti vrijedi. kad pare nesh dobiti.. :hihi
. ma, ima . nisu otrovne... i mozda je vidim ..jednom u par godina.. :lups
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. ovoliko kupacha i hladovine. bi mi odgovaralo.. :DE

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Wed Jun 03, 2026 2:11 pm
Gudi wrote:
Mon Jun 01, 2026 11:23 pm
Joj ima da ih isprozivam haha :DD

Ma inspekcija samo KUIP

Kod tebe ono ima zmija :D/
:jbg shta ti vrijedi. kad pare nesh dobiti.. :hihi
. ma, ima . nisu otrovne... i mozda je vidim ..jednom u par godina.. :lups
Pa vratili su vech jednom. Jer je javna kanalizacija u pitanju. ;)

Kod tebe ima zmija u WC. Znam to... :DE :_)
Be highirly man not sikirly man

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Wed Jun 03, 2026 9:29 pm
Pa vratili su vech jednom. Jer je javna kanalizacija u pitanju.

Kod tebe ima zmija u WC. Znam to...
. jesi li samo ti uchestvovao u toj akciji. spashavanja tragedje ili..? shta je sa komshijama?
. ne znam da li ima. ali. obavezno .gledam gdje gazim. ali nochu ichi u wc ..pa nije zabavno.. :-?
.. no. mozda je bolja opcija , koju ti imash. medzedi.. :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

U Barselonu :D

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Thu Jun 04, 2026 2:54 am
Gudi wrote:
Wed Jun 03, 2026 9:29 pm
Pa vratili su vech jednom. Jer je javna kanalizacija u pitanju.

Kod tebe ima zmija u WC. Znam to...
. jesi li samo ti uchestvovao u toj akciji. spashavanja tragedje ili..? shta je sa komshijama?
. ne znam da li ima. ali. obavezno .gledam gdje gazim. ali nochu ichi u wc ..pa nije zabavno.. :-?
.. no. mozda je bolja opcija , koju ti imash. medzedi.. :hahah
Danas kroz grad na 3-4 mjesta kamion čisti. Začepilo.

Ništa je održavaju a uzimaju masne pare. Isto mi dodje struje i vode ...bara bara... :_)

Kod tebe?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Thu Jun 04, 2026 9:25 pm

Ništa je održavaju a uzimaju masne pare. Isto mi dodje struje i vode ...bara bara...

Kod tebe?
:-? koliko se sarajevo izgradilo .. od '96. sa istom infrastrukturom.. a kanalizacija kao i vodovod. uzas... pa 4 godine nije bilo vode. .shta se sve deshavalo sa tim cijevima..olovne... .itd.. josh koja godina. pa che i kao u turskoj.zgrade da padaju ..od neodrzavanja.. :jbg
. kod mene kao i svim normalnim drzavma. ..stanovnici moraju da placahaju, odrzavaju. zivot oko sebe.. :-? ko che drugi ..

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Fri Jun 05, 2026 12:12 am
Gudi wrote:
Thu Jun 04, 2026 9:25 pm

Ništa je održavaju a uzimaju masne pare. Isto mi dodje struje i vode ...bara bara...

Kod tebe?
:-? koliko se sarajevo izgradilo .. od '96. sa istom infrastrukturom.. a kanalizacija kao i vodovod. uzas... pa 4 godine nije bilo vode. .shta se sve deshavalo sa tim cijevima..olovne... .itd.. josh koja godina. pa che i kao u turskoj.zgrade da padaju ..od neodrzavanja.. :jbg
. kod mene kao i svim normalnim drzavma. ..stanovnici moraju da placahaju, odrzavaju. zivot oko sebe.. :-? ko che drugi ..
Plaćamo i mi

Al ukradu sve

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Fri Jun 05, 2026 11:29 pm
Plaćamo i mi

Al ukradu sve
:hahah nije ni narodu mane.. hapaju gdje stignu. chak i voche iz tudjih bashta.. :hm :/*

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Sat Jun 06, 2026 2:17 am
Gudi wrote:
Fri Jun 05, 2026 11:29 pm
Plaćamo i mi

Al ukradu sve
:hahah nije ni narodu mane.. hapaju gdje stignu. chak i voche iz tudjih bashta.. :hm :/*
Ma slabo to

Ćao :llki

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. nakon snimanja serije ili filma. mjesto procvjetalo :DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

"Ryanairova politika obiteljskih sjedala u potpunosti je u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima te obiteljima štedi novac kada putuju najjeftinijom zrakoplovnom tvrtkom u Ujedinjenom Kraljevstvu", stoji u odgovoru. Iz tvrtke tvrde da "ne naplaćuju nikakvu naknadu djeci da sjede pored roditelja", već da "roditelji koji putuju s djecom plaćaju samo jedno (odraslo) rezervirano sjedalo".
:hahah interesantno
"Naplaćuju roditeljima koji žele sjediti s djecom na letovima": Ryanair pod istragom
. treba naplachivati, naravno, sve shto je na usluzi.. ali mislim da je krajnje vrijeme . da se karte kupuju, i s obzirom tezine, putnika.
..ako je ogranichena tezina kofera, i naplachuje se papreno svaki gr prekoracheni.... zashto ne i tezina ljudi /kupaca :fpalm

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Thu Jun 11, 2026 2:04 pm
"Ryanairova politika obiteljskih sjedala u potpunosti je u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima te obiteljima štedi novac kada putuju najjeftinijom zrakoplovnom tvrtkom u Ujedinjenom Kraljevstvu", stoji u odgovoru. Iz tvrtke tvrde da "ne naplaćuju nikakvu naknadu djeci da sjede pored roditelja", već da "roditelji koji putuju s djecom plaćaju samo jedno (odraslo) rezervirano sjedalo".
:hahah interesantno
"Naplaćuju roditeljima koji žele sjediti s djecom na letovima": Ryanair pod istragom
. treba naplachivati, naravno, sve shto je na usluzi.. ali mislim da je krajnje vrijeme . da se karte kupuju, i s obzirom tezine, putnika.
..ako je ogranichena tezina kofera, i naplachuje se papreno svaki gr prekoracheni.... zashto ne i tezina ljudi /kupaca :fpalm
Pa težina prtljaga se naplaćuje dodatno zbog ljudi koji moraju taj prtljag da nose, ubacuju, izbacuju. Ne zbog neke ukupne težine aviona. Kad već hoćeš da nosiš kofer od ne znam 30kg i da ga neko mora dizati, onda bar plati
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Thu Jun 11, 2026 2:18 pm
Pa težina prtljaga se naplaćuje dodatno zbog ljudi koji moraju taj prtljag da nose, ubacuju, izbacuju. Ne zbog neke ukupne težine aviona. Kad već hoćeš da nosiš kofer od ne znam 30kg i da ga neko mora dizati, onda bar plati
Svaki dodatni kilogram opterećuje avion, zahteva više goriva za let, a naplaćivanjem se takođe štite radnici na aerodromu od dizanja preteških tereta.
. tako ..naravno da avio kompanije ostave dovoljno prostora i za pretpostavljenu tezinu'putnika' ali ako naplachuju sjedishte,eto i zashtitu radnika? zasto ne i tezinu
..da. smatra se diskriminacijom.. ali dokle ta 'fama'. jer plati kartu i mrshavi putnik .za sjedishte .koje mu pretilni putnik do njega .pola koristi za sebe.. :fpalm :hahah

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Thu Jun 11, 2026 2:29 pm
biljka wrote:
Thu Jun 11, 2026 2:18 pm
Svaki dodatni kilogram opterećuje avion, zahteva više goriva za let, a naplaćivanjem se takođe štite radnici na aerodromu od dizanja preteških tereta.
. tako ..naravno da avio kompanije ostave dovoljno prostora i za pretpostavljenu tezinu'putnika' ali ako naplachuju sjedishte,eto i zashtitu radnika? zasto ne i tezinu
..da. smatra se diskriminacijom.. ali dokle ta 'fama'. jer plati kartu i mrshavi putnik .za sjedishte .koje mu pretilni putnik do njega .pola koristi za sebe.. :fpalm :hahah
Zamisli tek kako je meni jako mršavoj. Uvijek kad sjedim u busu, a bus pun, jagme se svi ko će sjesti do mene :hahah
Per aspera ad astra :fiju

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Gdje ćete za Novu godinu?
    by Skitnica » » in Sve ostalo
    102 Replies
    11084 Views
    Last post by Peace
  • Godišnji odmor, ljetovanja, zimovanja
    by Kamilica » » in Putovanja