Samo da kažem
Re: Samo da kažem
. dobro je da je tetak rahmetly
.. biche dobro. kad se sve to zavrshi..
e ..
onda dolazi tvoja familija.. zetonja sebe vidi tu negdje kraj tebe..
.............................................................................................
Indirektno od stresova policija sudova sam ga u grob i utjerao
Pa jebiga kapitalne stvari se chitav zivot stvaraju...tak...
Jos gulish kredu...
Neka nije mrtva nechija pala...
Otishli su oni...nema nikoga....
Shta su ti ganjala po sudu...sta si naplatila
Be highirly man not sikirly man
Forum dosta gubi jer nema @Peace . Nadam se da ce se uskoro vratiti
. naravno..
. eto.vidish ti to. zashto su pravili. za koga se godinama svadjali. i sad prazno? gdje tetka?
kod mene bio dosta chist sluchaj..al . kad se dijeli stan,jedan ima 2/3 a druga strana 1/3. zakon je da ovaj sa vchom isplati 1/3 i tu nema. neke dileme. ne moze se zadrzati. 1/3.. svojom voljom.
. no, bez obzira shto je takav zakon. opet mora biti procedura da se .osobi isplati 1/3 slaze li se ili ne.(nije se htio dogovoriti)
i to je trajalo oko 7-8 godina. i koshtalo blizu 8,000 KM(advokat).. dio troskova sam mogla traziti nazad..opet dakle preko advokata..ali sam odustala.. nije mi bilo vrijedo. maltretiranja sa procedurom..
novac za 1/3 .mislim da je sud dao procjenu) se uplatio sudu.. i to je kraj..
.............................................................................................
Jest imao kancer 10 godina ali nije bio star 65 godina.Bella wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 10:49 pm. eto.vidish ti to. zashto su pravili. za koga se godinama svadjali. i sad prazno? gdje tetka?
kod mene bio dosta chist sluchaj..al . kad se dijeli stan,jedan ima 2/3 a druga strana 1/3. zakon je da ovaj sa vchom isplati 1/3 i tu nema. neke dileme. ne moze se zadrzati. 1/3.. svojom voljom.
. no, bez obzira shto je takav zakon. opet mora biti procedura da se .osobi isplati 1/3 slaze li se ili ne.(nije se htio dogovoriti)
i to je trajalo oko 7-8 godina. i koshtalo blizu 8,000 KM(advokat).. dio troskova sam mogla traziti nazad..opet dakle preko advokata..ali sam odustala.. nije mi bilo vrijedo. maltretiranja sa procedurom..
novac za 1/3 .mislim da je sud dao procjenu) se uplatio sudu.. i to je kraj..
Mislili su na prepad na foru odraditi...pravno...
Tetka propala... zbog kcerke...i tako zhivota...
Djecu joj chuva...ide joj u novi stan...
Dobro se rodica udala...tegli muzha djecu sve...
Be highirly man not sikirly man
Dobro jutro svima
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6984 Views
-