Magazin
Re: Magazin
Pa sama pises u fazonu da se cudis ljudima koji sumnjaju ili ne veruju u danasnje nazovi novinarstvo. Naveo sam ti razloge za to. Pa samim tim cim se cudis znaci da ne razumes zbog cega ljudi uvek i u sve sto se objavi sumnjaju,dobro isproveravaju. Rekoh ti vec, bezbroj puta hvatani u lazi, mnogo puta ne objavljuju nesto sto zele da sakriju i slicno. To je tako prosto.
Nemam ja od cega da se branim niti bilo sta. Iznosim svoje misljenje. Vi se meni smejete zbog razmisljanja a kada vam obrazlozim onda kazete da vas napadam ili sta vec. Obrni okreni ti ces uvek tako nesto reci.
Nemam ja od cega da se branim niti bilo sta. Iznosim svoje misljenje. Vi se meni smejete zbog razmisljanja a kada vam obrazlozim onda kazete da vas napadam ili sta vec. Obrni okreni ti ces uvek tako nesto reci.
pishesh non stop hipotetichki... u nekim svojim oblacima.
daj mi primjer link?
bilo je moje pitanje :
koji su to ..Daj napishi ???Dakle i oni sto su satro nezavisni cute.
i na osnou tvog iznoshenja .mishljena , ti odgovaram?
a, da li moj odgovor , tebi ista znaci ili da li ga razumijesh ili da li se slazesh s njim.. je opet, tvoja nova . obmana ,bez dokaza. i etiketa sagovrnika. da ne razumije . itd
.. iracionalan sagovornik si ....
:
.............................................................................................
Ja sam o tome pisao ko zna kada.
Bezbroj puta naveo sestrinu bolnicu kao primer, za vreme korone te cudesne. Zatim takodje ja licno gledao ZDF (nemacku televiziju) gde su stavili naslov kako su rusi bombardovali bolnicu sa decom u Ukrajini, kasnije se ispostavilo da je to snimak iz Kine gde je u pozaru izgorelo nesto. Naravno, kasnije kada su se ljudi po internetu smejali televizija obrise snimak. Pa jesam li izbacao i link i sliku onog hrvatskog debila od novinara koji je zalegao kao bombarduje se Ukratina a gore iznad nije video dve devojke, smeju se i cackaju po telefonu. I da ne pisem dalje.
Ali svakako, moc medija je jaca pa samim tim i drzi ljudima paznju do te mere da ne zele ni da se zapitaju da li je nesto stvarno ili ne.
I taj narod sto im ne veruje sada je zahvaljujuci koroni gde se lagalo na sve strane.
Bezbroj puta naveo sestrinu bolnicu kao primer, za vreme korone te cudesne. Zatim takodje ja licno gledao ZDF (nemacku televiziju) gde su stavili naslov kako su rusi bombardovali bolnicu sa decom u Ukrajini, kasnije se ispostavilo da je to snimak iz Kine gde je u pozaru izgorelo nesto. Naravno, kasnije kada su se ljudi po internetu smejali televizija obrise snimak. Pa jesam li izbacao i link i sliku onog hrvatskog debila od novinara koji je zalegao kao bombarduje se Ukratina a gore iznad nije video dve devojke, smeju se i cackaju po telefonu. I da ne pisem dalje.
Ali svakako, moc medija je jaca pa samim tim i drzi ljudima paznju do te mere da ne zele ni da se zapitaju da li je nesto stvarno ili ne.
I taj narod sto im ne veruje sada je zahvaljujuci koroni gde se lagalo na sve strane.
postash slike. da se objavjivach . ismijava. .AI kombinacijama . slika..
. dokaz .tvoja setra. .
dokaz . gledao sam ZDF. televiziju. valjda je to neka 'stvarna' tv kojoj ti vjerujesh. jer prikazuje neshto shto te ubijedilo da je istiniti itd...
i nemoj pisati dalje..I da ne pisem dalje.
dista je zukana za danas
.............................................................................................
Ne nije,nego ko je dokaz?Bella wrote: ↑Thu Jun 25, 2026 7:00 pm![]()
postash slike. da se objavjivach . ismijava. .AI kombinacijama . slika..
. dokaz .tvoja setra. .![]()
dokaz . gledao sam ZDF. televiziju. valjda je to neka 'stvarna' tv kojoj ti vjerujesh. jer prikazuje neshto shto te ubijedilo da je istiniti itd...
i nemoj pisati dalje..I da ne pisem dalje.
dista je zukana za danas![]()
ZDF je jedna od vodecih nemackih televizija, drugo slike nisu AI nego sa index.hr bas kao i tekst tog lazova. Sestra mi je sef jednog odeljenja u bolnici. Tada je lezao jedan covek sa vise bolesti a na tv-u objavili da je 36-oro na respiratoru. I ne,necu da verujem sestri nego televiziji