Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Magazin

Unread post by Coolio »

Pa sama pises u fazonu da se cudis ljudima koji sumnjaju ili ne veruju u danasnje nazovi novinarstvo. Naveo sam ti razloge za to. Pa samim tim cim se cudis znaci da ne razumes zbog cega ljudi uvek i u sve sto se objavi sumnjaju,dobro isproveravaju. Rekoh ti vec, bezbroj puta hvatani u lazi, mnogo puta ne objavljuju nesto sto zele da sakriju i slicno. To je tako prosto.

Nemam ja od cega da se branim niti bilo sta. Iznosim svoje misljenje. Vi se meni smejete zbog razmisljanja a kada vam obrazlozim onda kazete da vas napadam ili sta vec. Obrni okreni ti ces uvek tako nesto reci.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Jun 25, 2026 6:22 pm
. Rekoh ti vec, bezbroj puta hvatani u lazi, mnogo puta ne objavljuju nesto sto zele da sakriju i slicno. To je tako prosto.
pishesh non stop hipotetichki... u nekim svojim oblacima.

daj mi primjer link?
bilo je moje pitanje :
Dakle i oni sto su satro nezavisni cute.
koji su to ..Daj napishi ???

:hahah
i na osnou tvog iznoshenja .mishljena , ti odgovaram?
a, da li moj odgovor , tebi ista znaci ili da li ga razumijesh ili da li se slazesh s njim.. je opet, tvoja nova . obmana ,bez dokaza. i etiketa sagovrnika. da ne razumije . itd

.. iracionalan sagovornik si .... :hm

:
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja sam o tome pisao ko zna kada.

Bezbroj puta naveo sestrinu bolnicu kao primer, za vreme korone te cudesne. Zatim takodje ja licno gledao ZDF (nemacku televiziju) gde su stavili naslov kako su rusi bombardovali bolnicu sa decom u Ukrajini, kasnije se ispostavilo da je to snimak iz Kine gde je u pozaru izgorelo nesto. Naravno, kasnije kada su se ljudi po internetu smejali televizija obrise snimak. Pa jesam li izbacao i link i sliku onog hrvatskog debila od novinara koji je zalegao kao bombarduje se Ukratina a gore iznad nije video dve devojke, smeju se i cackaju po telefonu. I da ne pisem dalje.

Ali svakako, moc medija je jaca pa samim tim i drzi ljudima paznju do te mere da ne zele ni da se zapitaju da li je nesto stvarno ili ne.

I taj narod sto im ne veruje sada je zahvaljujuci koroni gde se lagalo na sve strane.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:fpalm
postash slike. da se objavjivach . ismijava. .AI kombinacijama . slika..
. dokaz .tvoja setra. . :fpalm
dokaz . gledao sam ZDF. televiziju. valjda je to neka 'stvarna' tv kojoj ti vjerujesh. jer prikazuje neshto shto te ubijedilo da je istiniti itd...

I da ne pisem dalje.
i nemoj pisati dalje..
dista je zukana za danas :hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Jun 25, 2026 7:00 pm
:fpalm
postash slike. da se objavjivach . ismijava. .AI kombinacijama . slika..
. dokaz .tvoja setra. . :fpalm
dokaz . gledao sam ZDF. televiziju. valjda je to neka 'stvarna' tv kojoj ti vjerujesh. jer prikazuje neshto shto te ubijedilo da je istiniti itd...

I da ne pisem dalje.
i nemoj pisati dalje..
dista je zukana za danas :hahah
Ne nije,nego ko je dokaz?

ZDF je jedna od vodecih nemackih televizija, drugo slike nisu AI nego sa index.hr bas kao i tekst tog lazova. Sestra mi je sef jednog odeljenja u bolnici. Tada je lezao jedan covek sa vise bolesti a na tv-u objavili da je 36-oro na respiratoru. I ne,necu da verujem sestri nego televiziji :hahah . U fazonu, ne veruj svojim ocima. Tacno moja sestra laze ali ti, Bella sa foruma to znas. Imas svoju istinu, drugo ne prihvatar cak i da ispred tebe dokaz dostavim. No,tvoja stvar. Eto i ja lazem ako ce ti biti lakse. Novinama i TV-u cemo verovati, samo nam dobro misle :DD . Gde oni da lazu,nema sanse

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Presreo devojku,uz pretnju nozem trazio da se skine,nije htela i izbo je u ruku i stomak. Na dokumentima mu pise da ima 10 godina a tvrde da ima najmanje 14. I posle mi neko trabunja da neka vlast radi nesto. Radi ali po naredjenju na unistenju Evrope.

Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri Jun 26, 2026 10:41 pm
Presreo devojku,uz pretnju nozem trazio da se skine,nije htela i izbo je u ruku i stomak. Na dokumentima mu pise da ima 10 godina a tvrde da ima najmanje 14. I posle mi neko trabunja da neka vlast radi nesto. Radi ali po naredjenju na unistenju Evrope.

Image
Što ne dijeliš vijesti kad bijelac ubije ili siluje nekoga? Ili ti to nije dovoljno zanimljivo i ne odgovara tvojoj agendi :hm
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

https://www.instagram.com/reels/DMcSWMmsoPB/

Advokatica Emina Begić osuđena na 5 godina zatvora: Prisvojila novac klijenata, brat joj pomogao
Istom presudom je njen brat općinski vijećnik Adnan Hozić osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu od pola godine zatvora koja neće biti izvršena ako u periodu od godine dana ne počini novo krivično djelo.
Image

:-? sve te pare je na hranu/slatkishe / potroshila..

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ora/642655

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Jun 27, 2026 1:09 am
Coolio wrote:
Fri Jun 26, 2026 10:41 pm

Image
Što ne dijeliš vijesti kad bijelac ubije ili siluje nekoga? Ili ti to nije dovoljno zanimljivo i ne odgovara tvojoj agendi :hm
Podelio sam ovo zbog price o dokumentima a ne jer nije belac u pitanju. Pricam sta rade Evropi kada ih pustaju da ulaze a da se ne zna ni ko je ni sta je, bitno je da ce nase balkance na granici da skeniraju,slikaju,uzimaju otisak. Ovaj ubije i ne znaju ko je i koliko godina ima. Zastrasujuce

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Jun 27, 2026 5:09 pm
Image
Samo što nije 30, nego 35-40 U JUNU. Ja ne znam kakva su ljeta bila prije nego sam se rodila, ali otkako znam za sebe ovakva je vrelina bila u augustu, ne sad

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Jun 27, 2026 9:14 pm
Coolio wrote:
Image
Samo što nije 30, nego 35-40 U JUNU. Ja ne znam kakva su ljeta bila prije nego sam se rodila, ali otkako znam za sebe ovakva je vrelina bila u augustu, ne sad
Klimatske promene i tako to :D

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nemoj Zvaka da lupas gluposti, teorije zavere itd.

https://www.novosti.rs/ekonomija/vesti/ ... irni-novac

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Jun 27, 2026 10:24 pm
biljka wrote:
Coolio wrote:
Image
Jok eto. Ne živimo ko u pećnici svake godine gore i gore

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Jun 27, 2026 11:16 pm
Coolio wrote:
biljka wrote:

Sve prirodno. Strucnjaci nam rekli

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Jun 27, 2026 11:33 pm
biljka wrote:
Coolio wrote:

Nije prirodno. Nego zagađujemo, nema dovoljno zelenila. Pa jel ti kad odeš u šumu ne prodišeš u toku ljeta?

Mislim ne znam kako nekome nije jasno da ovo nije normalno i da vodimo planetu u pm sa ovim načinom života, imaš oči valjda

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sun Jun 28, 2026 12:00 am
Coolio wrote:
biljka wrote:

Nije prirodno. Nego zagađujemo, nema dovoljno zelenila. Pa jel ti kad odeš u šumu ne prodišeš u toku ljeta?

Mislim ne znam kako nekome nije jasno da ovo nije normalno i da vodimo planetu u pm sa ovim načinom života, imaš oči valjda
A ko je sekao zelenilo? Da nisam ja? Ti? Pera Peric?

Vlast je sekla i sve izbetonirala. A zasto? I kako to da bas svaka vlast isto radi? Slucajno 100%

Ne vodimo mi nigde zemlju, vode je poremeceni ljudi koji postavljaju vlast svuda i naredjuju sta da rade. Tacka

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Sta je sledece? Musko a zensko protiv zenskog a musko.

Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sun Jun 28, 2026 12:16 am
biljka wrote:
Coolio wrote:

Vlast je sekla i sve izbetonirala. A zasto? I kako to da bas svaka vlast isto radi? Slucajno 100%

Ne vodimo mi nigde zemlju, vode je poremeceni ljudi koji postavljaju vlast svuda i naredjuju sta da rade. Tacka
I to znači da nema klimatskih promjena?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sun Jun 28, 2026 1:45 pm
Coolio wrote:
Sun Jun 28, 2026 12:16 am
biljka wrote:

I to znači da nema klimatskih promjena?
Moje misljenje je da sa necim izazivaju nepogode. Ali odmah da naglasim, MISLIM, ne tvrdim nista. I takvo misljenje uglavnom stvaram jer sta god da kazu ja im ne verujem.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

dobar prijedlog zakona :qq

Strože kazne za grafite
Nova pravila u Banjoj Luci mogla bi trošak vandalizma prebaciti na stanare
Predsjednici zajednica etažnih vlasnika već godinama se bore s problemima održavanja zgrada, od dotrajalih fasada i krovova do nedostatka novca za redovno održavanje. Nova obaveza mogla bi značiti i dodatne troškove za uklanjanje grafita, posebno na objektima koji su često na meti vandala.
ako stanari ne mogu da odrzavaju zgrade. nisu novchano u situaciji. solucija je .... prodati stan, kupiti gdje su troshkovi mani...

..

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Tako isto zakon za tajfune cunami kod tebe...

Nishta drzhava :rlys

Stiti se sama u kuchnom podrumskom NATO bunkeru :DE :hihi
Be highirly man not sikirly man

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Tue Jun 30, 2026 11:58 pm

:-? nema kod mene kucha sa podrumima..

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Wed Jul 01, 2026 1:27 am
Gudi wrote:

znam...al trebaju vam i to nametnuti....mora se to imati zbog nevremena...i tak toga... :hihi :_)
Be highirly man not sikirly man

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Wed Jul 01, 2026 1:48 am
Bella wrote:
Wed Jul 01, 2026 1:27 am
Gudi wrote:

znam...al trebaju vam i to nametnuti....mora se to imati zbog nevremena...i tak toga... :hihi :_)
ne znash brt.. :hahah

..kad je nevrijeme.. sklonishte je . neka crkva.. a, kako se odrzavaju..vrlo chesto mnogi budu povrijedjeni. srushi se krov. ili neki zid.. :fpalm ko kad rade . volonteri. neki njihov lichni doprinos. crkvi.. :hahah a fushere jer im ne plachaju.. :hihi

..