Par stvari koje su me danas usrećile
Re: Par stvari koje su me danas usrećile
Kako bi se tek raznježio da budeš u drugom stanju…NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 4:43 pmJa nekako volim kada setam ulicom i vidim trudnu zenu...Nekako se raznezim. Nista lepse na svetu od dece.
Inace ja sam Happy i kada vidim Bella-u ovde![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 4:43 pmJa nekako volim kada setam ulicom i vidim trudnu zenu...Nekako se raznezim. Nista lepse na svetu od dece.
a sve skupa i mene ubaci u prostor
...
ne znam kako je u Njemachkoj. kako se oblache trudnice. kod mene je .. disgusting.. golog stomaka.. uskih haljina izbachenog pupka.. .. zapazila sam, da narod okrechu glavu..
.
.............................................................................................
Pa nisam bas rekao da ja zagledam trudnice nego da volim kada se desi da ih sretnem. Nekako mi to ulepsa dan. Ne znam kako to da objasnim.Bella wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 5:19 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 4:43 pmJa nekako volim kada setam ulicom i vidim trudnu zenu...Nekako se raznezim. Nista lepse na svetu od dece.
koju ti mashtu imash.. zagledash trudnice.. mislish na decu...
![]()
a sve skupa i mene ubaci u prostor
...
ne znam kako je u Njemachkoj. kako se oblache trudnice. kod mene je .. disgusting.. golog stomaka.. uskih haljina izbachenog pupka.. .. zapazila sam, da narod okrechu glavu..![]()
.
Tebe ubacih u izdvojenoj recenici, dosadno je kada te nema
Ti si showSkitnica wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 4:57 pmKako bi se tek raznježio da budeš u drugom stanju…NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 4:43 pmJa nekako volim kada setam ulicom i vidim trudnu zenu...Nekako se raznezim. Nista lepse na svetu od dece.
9 mjeseci bi trebalo igrati oko tebe non stop…
![]()
vjerujem da je teshko objasniti..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Mar 12, 2025 5:36 pm
Pa nisam bas rekao da ja zagledam trudnice nego da volim kada se desi da ih sretnem. Nekako mi to ulepsa dan. Ne znam kako to da objasnim.
.............................................................................................
Sto smo u mogucnosti da pomognemo onima kome je potrebno.
Nema nista ljepse nego usreciti skromne ljude koji zele samo da imaju ono osnovno.
Nema nista ljepse nego usreciti skromne ljude koji zele samo da imaju ono osnovno.
Odoh se usrećiti palacincima … 
Prijateljica mi danas svratila na posao i ušla, a jedan kolega reče "Biljko!" i ja se okrenem, kad kaže "Gledam koja si ti, mislio sam da si se uduplala". Ne zna se kojoj je draže bilo što je neko pomislio da ličimo, iako smo nebo i zemlja osim kose 
Per aspera ad astra 
Ne kontam 
Pa s obzirom da smo mu ličile iskarikirao je da misli da vidi duplo, pa kao da se uvjeri jesam li jedna od nas ja
Per aspera ad astra 
Okej taj dio. Nije mi jasno da neko kaže Biljko! kad to pomisli 
Da ne bih rekla svoje ime, koristim "Biljko!" jer me dozvao
Per aspera ad astra 
Ahaaaa! :G
Bila sam slobodna, i bio je prelijep dan. Obavila shoping, spremila nam veceru, sa kcerkicom otisla u setnju, presle nekih 5-6 milja. Nakon vecere kafu pile vani, noc, tisina, ljepota 
Svaki put kad negdje idemo, bilo to na duže, par dana ili i manje.. predložim mu da izabere nešto (obično i nepretjerano) za uspomenu najdražim drugarima i drugaricama.
Zadnje prilike reče: Neću, nisu ni oni meni!
I to je više nešto vaše žensko!
Između ostalog uzela sam i 2 pakovanja, u svakom po 4 olovke.. oblivene poznatim a i manje poznatim atrakcijama mjesta.
I u nekom drugom trenutku dodala nešto tipo:
Čini ono što te stvara zadovoljnim i sretnim, neću se ljutiti (i stvarno ne bih).. mogu ostati i moje. I na strani.
Nije mi namjera nametati mu (iako je i to ljudski i ponekad u nekim edukativnim kontekstima neizbježno) nego biti vodić i podrška. Nikoga i ništa ljepše i jače
u životu nisam željela.. od imati njega.
Tokom sedmice, i bez ičijeg podsjetnika.. olovke je ipak poklonio.
Zadnje prilike reče: Neću, nisu ni oni meni!
I to je više nešto vaše žensko!
Između ostalog uzela sam i 2 pakovanja, u svakom po 4 olovke.. oblivene poznatim a i manje poznatim atrakcijama mjesta.
I u nekom drugom trenutku dodala nešto tipo:
Čini ono što te stvara zadovoljnim i sretnim, neću se ljutiti (i stvarno ne bih).. mogu ostati i moje. I na strani.
Nije mi namjera nametati mu (iako je i to ljudski i ponekad u nekim edukativnim kontekstima neizbježno) nego biti vodić i podrška. Nikoga i ništa ljepše i jače
Tokom sedmice, i bez ičijeg podsjetnika.. olovke je ipak poklonio.
Ima ih vise
Ali ova jedna od veci kcerka diplomirala, 
@Lana
Kako je to lijepo..Pa cestitam..
Sa srecom dalje.. 
Kupila sebi jedan jeans, i crveni dzemper..
Srecu cine sitnice..

Srecu cine sitnice..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 349 Views
-
Last post by biljka